2777
2789

انروز ظهر من غذا درست کردم بندری ابجی کوچیکم خیلییی اذیتم کرد و بهونه اورد منم دعواش کردم بعد سر غذا دعوا کردم بابامم اعصابش خورد شد بشقابو انداخت زمین منم گریه کردم رفتم تو اتاقم بعد بجای اینکه معذرت خواهی کنه خواهرمو فرستاد منم نرفتم

شبم پیتزا گرفت مثلا از دلم دراره میخواستم نخورم ولی رفتم تو چشماشم نگاه نکردم بعد برگشتم که تو صورتش نگاه نکنم گفت صورتتم از ما برمیگردونی جوابشو ندادم خیلی دلمو شکست خیلی😭💔امشبم شب جمعه رفیقمه نمیدونست خیلی حالم بد بود قدیما میومد معذرت خواهی میکرد الان بروی خودش نمیاره

با اینکه دیروز رابطمون خوب بود میگفت تو هرکشوری بخوای بری بهت پول میدم خواهرم باز فتنه درست کرد بعدشم همیشه پشیمون میشه ولی خیلی بدجنس میشه یه لحظه با اینکه من همیشه ازش دفاع میکنم

فک نکن مردای دیگ اینطورین قدر بابا تو بدون همینک پیتزا گرفته عذرخواهی محسوب میشه دیگ 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
فک نکن مردای دیگ اینطورین قدر بابا تو بدون همینک پیتزا گرفته عذرخواهی محسوب میشه دیگ

اخه همه میگن باباشون چقدر معذرت خواهی میکنن وقتی اشکمو در اورد چه فایده شبم میخواست گریم بگیره امروز مامانم رفته بود سفر حتما باید یه دعوایی درست میشد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه همه میگن باباشون چقدر معذرت خواهی میکنن وقتی اشکمو در اورد چه فایده شبم میخواست گریم بگیره امروز ...

بابای من بارها تاحالا منو زده هیچوقت معذرت خواهی ساده هم نکرده :)

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
دورسرت بگردم نمیدونم چرا غرور مسخره دارن چجوری دلشون میاد😭

همه مردا همینن البته باباعامون مارو دوست دارن مردای بیرون وحشتناکترن

همه مردا همینن البته باباعامون مارو دوست دارن مردای بیرون وحشتناکترن

وای قبول دارم بابام در کنار مرد غریبه فرشتست

ولی ناراحت بودم یجوری باید خودمو خالی میکردم وگرنه دخترا همشون بابایین

وای قبول دارم بابام در کنار مرد غریبه فرشتستولی ناراحت بودم یجوری باید خودمو خالی میکردم وگرنه دخترا ...

فردا آشتی میکنین ناراحت نباش ♥️

بابا ها معمولا نمیتونن به زبون بیارن با رفتار نشون میدن منم ی بار باهاش قهر کردم می‌رفت عروسک می‌خرید نمی‌گفت به بهونه آشتی کردنه می‌گفت خوشگل بود برات گرفتم 😭😂