2777
2789

عزیزان اون سوره یا ذکرایی که خودتون یا اطرافیان برا ثروت ازش نتیجه دیدین چی بوده ؟؟ البته بجز سوره ی واقعه

۴۰ مرتبه سوره تکاثر روز ۴ یا ۲ شنبه .خود خود معجزس

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذکر ماشاءالله لا قوة إلا بالله هست، من می خوام شروع کنم 

نماز استغار هم هست 

70بند استغفار امیرالمومنین 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

ذکر ماشاءالله لا قوة إلا بالله هست، من می خوام شروع کنم نماز استغار هم هست 70بند استغفار امیرالمومنی ...

ذکر ماشالله برای چشم زخم میگم من سه بار ، مگه برا ررق و روزی ام هست؟؟؟

عزیزم کدومو انجام دادین چ اثراتی داشته

نماز استغفار که هر وقت خوندم اگه خدا بخواد شوهرم بهم پول می ده 😂 می خوام ذکر ماشاءالله رو هم شروع کنم بعد نماز 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

کلا خیلی برکت میاره تو زندگی من تقریبا سه ساله می خونم.تازه شروع کرده بودیم خونه دارشدیم.اصلا هم تو ...

خداروشکر عزیزم شرایط و پوله خریدنشو داشتین ؟

میشه این نمازو یاد بدین 

ذکر ماشالله برای چشم زخم میگم من سه بار ، مگه برا ررق و روزی ام هست؟؟؟

آره