2777
2789

دوستان نمیخام بترسونمتون من از بچگی این مشکلو دارم واقعا خسته شدم این مشکل نه همیشه گاهی اوقات تو خواب وقتی تازه چشمم گرم میشه حضور یک نفر کنار خودم یا روی خودم حس میکنم صدای نفس کشیدنش رو گاهی لمسم کرده دست های بسیارسردی داره ولی چهرشو ندیدم تو‌خواب ازارو اذیت میکنه کتک میزنه گاهی کارهای جنسی و‌لمس و...احساس میکنم روحم ازار میده ..مشکل بختک دارم ک دست و پام قفل میشع نمیتونم چشمامو باز کنم اما اینم یک مشکل دیگ حرفم نمیزنه صدای نفس کشیدن حالتی ک مقاومت میکنم میگه  س س س ..گاهی دو سه نفرن ،بیشتر اوقات تنها ...یکبار اومد روم صدای جیغ بد چند نفر اونورتر میشندیم خیلی صداش گوش خراش و عذاب اور بود بیدار ک میشم اصلا نیستن ایت الکرسی میخونم ممکنه باز بخوابم بیاد اینا چیه بعضی ها میگه جن عاشقه ..چکار کنم سالها تحمل کردم توهم و کابوس اینا نیست موندم چکار کنم یکبار تا شش ماه نیومد فک‌کردم دیگ راحت شدم باز اونشب اومد در مکانی میاد اتاق تاریک باشه و من تنها باشم چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یه بار بچگیام اینجوری شدم هی صورتمو بوس میکرد نازم میکرد ولی نمیتونستم چشمامو باز کنم

مادرتون توی خواب داشت نوازشتون میکرد

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

اینا چی ان چکار کنم خوب بشم گاهی گلومو فشار میده گاهی کتک میزنه گاهی کار جنسی چرا خیای ها این مشکلو‌ ...

من همچین مشکلی داشتم باید خودتو جم و جور کنی تو خواب بیداری جیغ بزنی (منظور بیصدا همرده فرکانس اون ) که از من چی میخای 

من همچین مشکلی داشتم باید خودتو جم و جور کنی تو خواب بیداری جیغ بزنی (منظور بیصدا همرده فرکانس اون ) ...

چرا اتفاقا از بس خسته شدم داد میزنم ولی صدا ندارم قدرت تکلم ندارم انگار لالباشی بعد قدرتشم خیلی زیاده فقط یکبار تو اتاق تنها ناله میکردم مادرم صدام زد بیدار شدم رو من نشسته بود با دستاش خفه میکرد گفتم هیچی نشده خواب بد دیدم در خالی ک چیز دیگ ای بود باز ک مامانم رفت اومد روم 

اینا چی ان چکار کنم خوب بشم گاهی گلومو فشار میده گاهی کتک میزنه گاهی کار جنسی چرا خیای ها این مشکلو‌ ...

قبل خواب همیشه سوره و ذکر بخون قسمت بده حضرت علی و سلیمان نبی ک مزاحمت نشن از اینا میترسن.من ذکر میخونم از قبل ی مدت اذیت میشدم عادت کردم قبل خواب سوره میخونم من بختک نداشتم ولی چیزهای دیگه حس می کردم

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اگه بتونی بپذیری و کنترلش کنی و صدالبته دل و جیگرشو داشته باشی ته عشق و حاله

وا چ عشق و حالی من ک همش میترسم ازش ..فقط یک چیز بگم این مشکلمو ب یک نفر گفتم از روزی ک گفتم فقط شبا ۱۲شب ب بعد حالم خرابه و بی قرارم سردرد و حس تهوع دارم الان چند شبه دیگ نیس علتش چیه 

وا چ عشق و حالی من ک همش میترسم ازش ..فقط یک چیز بگم این مشکلمو ب یک نفر گفتم از روزی ک گفتم فقط شبا ...

اتفاقا الان میخواستم بیام بهت بگم ، دیگه به هیشکی اینجوری با جزئیات نگو فقط انرژیتو کم میکنی اینجوری