2777
2789

سلام

لطفا فحش ندین و حرفای مسخره نزنید چون هم اعصاب خودمون خورد میشه هم من فقط دنبال نظر خواهی و کمکم‌ به عنوان یه غریبه 

دخترخالم سه ساله ازدواج کرده یه بچه هم داره.

از قبل میگفت شوهرمو‌ دوست ندارم به دلم ننشسته و نمیخامش‌ خالم اینا گفتن خب بله نده ولی این نمیدونم چرا قبول کرد :/  (اون تایم با اکسش کات و قهر بود)

یه مدت با اکسش بود حین نامزدیش‌ 

الان فهمیدم به دوتا مرد غریبه چراغ سبز نشون داده و میده...

من شوهرخالم‌ خیلی پیره و آدم ابرو داریه‌ خالمم‌ مشکل قلبی داره و استرس اصلا براش خوب نیس. کلا هردو آدمای مظلوم و خوبین نمیتونم بهشون بگم میترسم چیزی بشه

به دخترخالمم اون تایم گفتم میرم به بابات بگم ترسید گفت اکسم مزاحم بود و بلاک کردم و اینا. الان ولی چیزی میگم باهام دعوا میکنه و میگه زندگی خودمه‌

من واقعا میترسم توروخدا کمک کنید بگید چیکار کنم

بنظرم دخالت نکن

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنی که شوهرشو دوس نداره بره طلاق بگیر و بره دنبال عشقش....خیانت زن شوهر دار ممنوعه ترین کار دنیاس از نظرم...تو میخای چیکار کنی اون از خدا و وجدان خودش نترسیده از تو وتهدید تو میخادبترسه...یه روز رسوا میشه....حیف اون بچه....حتما شوهرم خوب سالم کاری آقا 

اخه شهر کوچیکه کم کم بقیه می‌فهمن...بعدم شوهرش واقعا گناه داره آدم مظلومیه

درسته ولی شوهرش اگ آدم زرنگی بود باید متوجه‌ میشد 

نیاز نیست تو جور نفهمی بقیه رو بکشی

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

زنی که شوهرشو دوس نداره بره طلاق بگیر و بره دنبال عشقش....خیانت زن شوهر دار ممنوعه ترین کار دنیاس از ...

بخدا گفتم طلاق بگیر آبروت‌ رو جلو بقیه و خدا نبر 

گوش نمیده‌.. واقعا فاحشه شده 

شوهرش انقد آقا انقد خوب و مهربون‌. جالب اینجاست برا دخترخالم هیچی کم نذاشته همه حسرت زندگیشو دارن