2777
2789
عنوان

خیلی از هیکلم خجالت میکشم

508 بازدید | 56 پست

بچه ها لطفا راهکار بدید نصیحت نکنید که خوبه و فلان..

من ۲۴ سالمه و قدم ۱۶۲ وزنمم ۴۹ ، ۵۰ کیلوعه ، سایز سینه م خیلی کوچیکه حتی سوتین سایز ۶۰ اندازم نیس ، خیلی خجالت میکشم منم دوس دارم مثل همسنام لباسای خوشگل و نیم تنه بپوشم از سوتین جک دار و اهنشم خسته شدم ..

خیلی کلافم 😭😭

بنظرتون اگه وزنم ۶۵ کیلو بشه سینه هام بزرگ میشن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سینه زمانیکه عزیزم

میتونی پروتز کنی

یکیو من میشناسم هفتادو‌پنج کیلوعه 25 سالشه ولی اصلا هیچی میمی نداره کاملاااا صافه 

ازدواجم کرده

اعتماد بنفستو بخاطر اینچیزا از دست نده

به نظرم اول اعتماد به نفستو بالاتر ببر تو قبلش به یه روحیه عالی نیاز داری 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
سینه زمانیکه عزیزممیتونی پروتز کنییکیو من میشناسم هفتادو‌پنج کیلوعه 25 سالشه ولی اصلا هیچی میمی ندار ...

اخه من ارثی هم نیس بگم ارثیه نه خواهرام نه مامانم هیچکدوم اینطور نیستن البته همشونم بالای ۶۵ کیلون