2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نظر در مورد دکتر راضیه علیزاده ورتاب

سلام خدمت دوستای عزیز و خانم های باردار 

من خواهرم مریض ایشون بود و برای زایمانش که از صبح درد داشت و رفته بود بیمارستان ایشون 3 عصر اومدن و بچه شونو خیلی دیر بدنیا اوردن و بچه مکونیوم دفع کرده بود و به خاطر کوتاهی دکتر یک هفته در دستگاه بود در صورتی که اگر ایشون دیر نمیرسید مشکلی پیش نمیومد و کاملا بی خیال تو بیمارستان میگفت چیزی نشده عین خیالش نبود به خاطر تاخیرش بچه اینطوری شده که  خدا رو شکر بچه شون و خدا کمک کرد و خوب شد . ولی برای خود منم که با این کاری که در حق خواهرم کرده بود مردد بودم برم پیشش ولی چون نزدیک بود رفتم پیشش و انقدر دکتر بی خیال و بی مسئولیتی بود و همیشه 4 نفر همزمان داخل میبره که اصلا نمیفهمه برای کی چی کار کرد کی چی بااید بکنه اصلا حواسش نیست و با اینکه من خیلی تاکید داشتم و همیشه میگفتم بهش من مثله خواهرم نشم حواستون بهم باشه ولی با قصوری که تو محاسبات تاریخ زایمانم داشت و جواب ضربان قلبی که گرفته بود تو هفته 38 بارداری و کند شده بود و نشانه ی بدنیا اومدن بچه بود کوتاهی کرد و روز زایمانمو گفت 10 روز بعد و متاسفانه نوزادم بدون هیچ درد و علایمی مرد تو دلم که من با اطمینان به حرف دکترم و خیالم راحت بود ولی چون تکوناش کم شده بود رفتم یه بیمارستان که گفتن یک هفتست یعنی از همون شنبه ای که پیش دکتر بودم بچه ضربان قلبش کند شده که دکتر نفهمیده بود که بچه رو  خارج کنه و باعث مرگ بچم تو 9 ماهگی دقیقا تایمی که میخواستم بدنیا بیارم شد . و وقتی تو بیمارستان بهم گفتن که بچه قلبش نمیزنه تو دلم به دکترم  روز جمعه بود تماس گرفتم و تا فهمید این جوری شده بهم گفت اشکال نداره  تو برو دو روز استراحت کن خونه بعد دو روز بیا بیمارستان بهمن که درش بیارم و هزینه شو هم کامل میگیرم که یعنی من دوروز با بچه ای که مرده تو دلم بمونم تا علیزاده که یقینا وقت زایمان دیگه ای دو روز بعدش تو بیمارستان بهمن داشت با اون یکی کنه و باهم خارج کنه بچه هامونو ولی بیمارستانی که رفته بودم بهم اجازه ندادند برم خونه و گفتن هر ان امکان داره عفونت بزنه به خونم و خودمو از بین ببره که همونجا بستریم کردن و بچه رو خارج کرد ولی واقعا بهتون توصیه میکنم تو انتخاب دکترتون خیلی دقت کنید من واقعا اشتباه کردم با انتخابم خواهشن اشتباه نکنید ایشون به شدت پولکی هستن فقط همش پول میگرفتن و اصلا به مریض وقت نمیزارن در ورتی که نمیدونن یه خانم باردار یا یک مریض وقتی میاد پیششون با هزار امید و ارزو میاد و خیلی بی صبرانه منتظرش تولد نوزادش هست . امیدوارم روزی بشه که درصد خطای دکترا تو ایران کمتر بشود.