2777
2789
عنوان

یه سوال راجب وای فای

81 بازدید | 5 پست

ما ۱۴ مرداد تمید کردیم الان یک ساله الان هر ۱۴ ام ماه میزنن نت رو یا از کجا ببینم این اینترنت رو کی میزنن

آدما بزرگ که میشن دیگه قهر نمیکنن 'حذف میکنن'... 🧘🏻‍♀!:)

وایفای مگه اسم اینترنته ؟ مودم ایرانسلم میتونه وایفای داشته باشه مودم adsl هم میتونه وایفای داشته با ...

مممنونم از اطلاعاتت چون من بیسوادم نمیدونم خخخ😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اون تاپیک قفل شد،ممنون که جوابمو دادی چون من یه پسر ۶ ساله دارم و تصمیمم تک فرزندیه فقط نگرانم ...

اره گلم والا من که خیلی راضیم منم اولا میگفتم مامان من خواهر و برادر میخوام از کلاس دوم یا سوم موقعی که رفتم دیدم نه تک فرزندی خوبه 

حالا هم که بزرگ شدم دعوای بین خاله هام و مامانم یا عمه ها و عمو و اینا دیدم تک فرزندی یعنی عالییی

خودشم والا میدونی هزینه ها چطوره الان من ۴و۵ میلیون دادم کتاب الان دوتا بود بچه باید والدین ۱۰ تومن بدن 

بازم هر سوالی داشتی بپرس 

ولی اگه تک فرزند باشه پسرت دعات میکنه موقع ۱۵ یا ۱۶ سالگیت موقعی که عقلش کامل شد😂😂

اره گلم والا من که خیلی راضیم منم اولا میگفتم مامان من خواهر و برادر میخوام از کلاس دوم یا سوم موقعی ...

ممنون از جوابت قشنگم،والا من پسرم ۶ سالشه یکی دو سال پیش همش میگفت خواهر برادر میخوام ولی امسال اصلا نمیگه و اینکه خودمو همسرمم اصلا حالو حوصله ی بچه ی دیگه رو نداریم و به قول شما مخارجشم که سر به فلک گذاشته و وضعیت مملکت که گلو بلبله و هر روزم داره بدتر میشه