2777
2789
عنوان

انقد بدم میاد میگن ناشکری نکن

184 بازدید | 17 پست

اخه وقتی من همه جوره تو عذابم هی پشت سر هم بد میارم نمیتونم زندگی کنم آرامش داشته باشم چجوری میتونم ننالم یا ناراضی نباشم

اگ من الان شکر کنم مسخره نیس

بعضیا میگن خداتو شکر کن تنت سالمه من وقتی روانم سالم نباشه تنمم مریضه

من سنی ندارم ولی هر نوع دکتری رفتم همشم از اعصاب بوده

اخه من چ گناهی کردم تو همچین خانواده ای بدنیا اومدم

کاش هیچوقت نبودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه‌مون مشکل داریم من هم تن سالم ندارم هم روان هم پول ندارم هم تنهام چاره ای جز تحمل نیست 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

باور کن ابن آدمای خوش اخلاق اکثرا تو شرایط آروم بزرگ شدن 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ببین گلم فلسفه این دنیا عجیبه تا جایی که خوندم میدونم و خودم هم این دوران شدیدا تجربه کردم بهت بگم اگه نماز بخونی تسلیم خدا بشه زندگیت از این رو به اون رو میشه کلن این دنیا همیشه سخت هست

عزیزم واقعیت اینه این دنیا بر اساس نظم و انرژی هر چی انرژی بفرستی همونو دریافت میکنی وقتی داری انرژی منفی ارسال میکنی همونو میگیری زندگیت از اینم بد تر میشه تا شروع کنی شکر کردن و انرژی مثبت فرستادن تا اوصاعت بهتر شه باور کن کلمات انرژی دارن وگرنه خدا که به شکرگذاری ما نیازی نداره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم همه ما مشکل داریم کسایی هستن که بدتر از تو زندگی میکنن 

ناشکری چیزی رو حل نمیکنه وقتی شکر گذار باشی وقتی سپاس گزاری باشی قدرت جذب حس های خوب بیشتره 

خدا همیشه یه حکمتی داره خودش میدونه کی باید چیکار کنه

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

عزیزم واقعیت اینه این دنیا بر اساس نظم و انرژی هر چی انرژی بفرستی همونو دریافت میکنی وقتی داری انرژی ...

قبول ندارم چون من هز اول اینجوری نبودم تو سخت ترین شرایطم امیدوار بودم اما بدتر شد

عزیزم همه ما مشکل داریم کسایی هستن که بدتر از تو زندگی میکنن ناشکری چیزی رو حل نمیکنه وقتی شکر گذار ...

من فک نمیکنم بدتر از من کسی باشه حتی تو اطرافمم نیس

به تاپیکای قبلت نگاه انداختم

خیلی منی

خیلییی

انقدرررر تو زندگیم بخاطر اخلاقای بابام حرص خوردم و غصه خوردم و استرس تحمل کردم که حد نداره

تنها امیدم اینه که یه ازدواج خوب کنم طعم آرامش و زندگی خوب رو بچشم

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

من فک نمیکنم بدتر از من کسی باشه حتی تو اطرافمم نیس

یعنی تو بدبخت ترین آدم عالمی؟ حتما باید بدتر سرت بیاد متوجه شی که زندگیت خوبه؟ بعضیا حتی یه سقف بالاسر ندارن یه نون ندارن شکمشونو سیر کنن

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

یعنی تو بدبخت ترین آدم عالمی؟ حتما باید بدتر سرت بیاد متوجه شی که زندگیت خوبه؟ بعضیا حتی یه سقف بالا ...

تو اطرافیانم نه کسی بدتر از من نیست 

و اینکه من چرا باید خودمو با بدبخت تر از خودم مقایسه کنم من خودمو با بالاتر از خودم مقایسه میکنم