2777
2789

؟؟؟

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وی آی پی تخصصی تر و گرونتره

عروسی پسرعمومه یه میکاپ میخوام ک ن زیاد باشه ن کم محفلی و برم؟

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
وی آی پی با کیفیت تره مثلا مخصوص مجالس عروسی اقوام نزدیکمحفلی از اسمش هم مشخصه مخصوص مهمونی و مجالس ...

عروسی پسرعمومه خیلی نمیخوام زیاد باشه میکاپم همون محفلی برم

فرقی نداره

وی ای پی کرم پودرش و خط چشم و ... گرون تره مارک بهتری آن

وگرنه تو سبک و مدل آرایش فرقی ندارن

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

فرقی ندارهوی ای پی کرم پودرش و خط چشم و ... گرون تره مارک بهتری آنوگرنه تو سبک و مدل آرایش فرقی ندار ...

مرسیی❤️🥹