2789

چه اشتباهی رو انجام نمیدادین و حسرت چیو میخورین و چه کاری رو باید انجام میدادین 😅😂

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

هر کار به دلم بود انجام دادم خیلی خاطره و حاشیه ساختم و لذت بردم حسرت چیزی به دلم نموند

فقط شاید یکم بیشتر درس میخوتدم

امام خامنه ای (ره)زنده اند، در قلب من، در قلب همه شیعیان،زین پس در درون هر یک ما عشق و قلب پدرم میتپد..دیگر ما، خودمان نیستم.. نماینده ایم در راه ایشان..قوی تر از قبل.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیرفتم تجربی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

تجربی نمیخوندم . علاقه نداشتم هیچوقت . آنقدر تو مغزم فرو کردن تو خیلی باهوشی تو امید قبولی پزشکی هستی وقتی هیچ علاقه ای به این رشته ها نداشتم انگیزه درس خوندن هم نداشتم و یه دوره ای شدیدا افسردگی‌گرفتم 

پرستاری دانشگاه سراسری قبول شدم . وسط تف و لعنت و سر کوفت اطرافیان ترم یک انصراف دادم رفتم پیام نور حقوق خوندم

سردفتر اسناد رسمی