2777
2789
عنوان

امروز با نامزدم بیرون بودیم

290 بازدید | 16 پست

گفت میخواد کم کم وسایل کوچیک جهیزیه که جا نمیگیره مثل آبمیوه گیری و سرخکن و این چیزا رو بخره...

میدونه وضع مالیمون خوب نیست از اول راجع به جهیزیه خودش و خانواده‌ش چیزی نگفتن. وقتی اینو گفت هم خوشحال شدم هم ته دلم ناراحت شدم که وضع مالیمون خوب نیست که خودمون اینا رو بخریم💔 میدونم اگه پدرم میتونست هیچی برام کم نمیذاشت😔 خیلی احساس دلشکستگی میکنم.خیلی😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ پدرتون و خودتون سرکار نمیرین؟

پدرم سنش بالاست و ورشکست شده💔 خودش هم خیلی ناراحته و همیشه غصه میخوره. دلم نمیخواد درد و غمش رو زیاد کنم. منم قراره به زودی شاغل شم ولی فعلا سرکار نمیرم

پدرم سنش بالاست و ورشکست شده💔 خودش هم خیلی ناراحته و همیشه غصه میخوره. دلم نمیخواد درد و غمش رو زیا ...

عزیزم شما خودت برو سرکار یسری چیزای کوچیک بخر الان دختر خانما خودشون بادرامدشون جهیزیه میخرن 

عزیزم شما خودت برو سرکار یسری چیزای کوچیک بخر الان دختر خانما خودشون بادرامدشون جهیزیه میخرن

یه سری چیزا رو مامانم از قبل تهیه کرده. مثل ظرف و پتو و این چیزا. من فعلا دانشجوام🫠