2777
2789
عنوان

مشهدیای عزیز

67 بازدید | 13 پست

سلام .چه ساعتی بریم حرم خلوت تره؟امروز غروب رسیدیم مشهد خواستیم بریم حرم از بس شلوغ بود ترافیک شد شاید نیم ساعت ی قدم می‌رفتن جلو ماشینا دیگه نرفتیم حرم.بعدش بازار کجا بریم ارزونتر باشه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

صب ساعت 3یا 4برین خلوته..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو رو قرآن دعا کن و لطفا بنویس حاجتمو تو برگه بنداز ضریح انشالله دانشکده دندون پزشکی مرکز استانمون ارتودنسی قبل از جراحی فک همین روزا تو همین ماه کنم و جراحی فک بیمارستان دولتی با هزینه خیلی پایین و کیفیت عالی هم ارتوسرجری (ارتودنسی قبل از جراحی فک) و هم جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و محتاج هیشکی نشم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 😭 😭 

تو رو قرآن دعا کن و لطفا بنویس حاجتمو تو برگه بنداز ضریح انشالله دانشکده دندون پزشکی مرکز استانمون ا ...

چشم حتما واست دعا میکنم ولی برگه و اینا ندارم.ولی حتما برات دعا میکنم

سلام عزیزم

خوش اومدی

پیشاپیش زیارتت قبول❤️

برا زیارت ساعت ۲شب خلوت‌ترین ساعت توی شبانه‌روز هستش، اگه اون ساعت هم شلوغ باشه یعنی باقی‌ساعت‌ها از اون خیلی شلوغتر بوده. الانم آخرهفته‌س یه کم شلوغتره،شنبه بشه بهتر میشه.

بازار هم چی میخوای بخری؟مثلا لباس رو میدونم ۱۷شهریور ارزونه.

سلام عزیزمخوش اومدیپیشاپیش زیارتت قبول❤️برا زیارت ساعت ۲شب خلوت‌ترین ساعت توی شبانه‌روز هستش، اگه او ...

مرسی عزیزم.واسه سوغات کجا ارزونتره؟

مرسی عزیزم.واسه سوغات کجا ارزونتره؟

سوغات منظورت چیه؟نبات و زعفران اگه میخوای، تو این بسته بندی خوشگلا، همون دوروبر حرم باید بخری.

مهر و تسبیح و انگشتر و چیزای اینطوری میخوای بخری، چهارراه شهدا، پاساژ فیروزه،طبقه پایین(یعنی زیرزمینش نه همکفش)

لباسم که گفتم ۱۷ شهریور

وسیله ها رو زیاد نمیشناسم، اگه مثلا لوازم برقی چیزی میخوای باید بپرسم برات.