2777
2789

من چند ماه پیش لوازم تحریر بچمو تهیه کردم امروز دیدم توی گروه نوشته قمقمه اگر میخواید بخرید با مسئولیت خودتونه که کتابای بچه هاتون خیس نشه 

جامدادی حتما باید ساده باشه بدون هیچ طرحی 

کتابا حتما باید سیمی ریز بشه

دفتر املا حتما باید آبی باشه ساده ی ساده بدون هیچ طرحی بقیه دفتراهم باید ساده ی ساده باشن هیچ شکل عروسکی نداشته باشن بچه تازه کلاس اول دبستان چرا باید انقد بی روح جلو بره

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چرا😑

بسیار عجیبه به پی ویشون پیام دادم گفتم حتما باید طبق چیزی باشه که گفتید؟؟؟ ما از قبل تهیه کردیم نوشته بله حتما باید به همین شکل باشه ک گفتم تازه فکر کن مدرسه غیردولتی

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

شاید شرایط اینطور ایجاب کرده بی بضاعت زیاد بوده شرایط نالی بقبه تاثیر گذاشته

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

چه زود گروه تشکیل دادن 

ولی خدایی راست گفته اینا جز حواس پرتی چیزی نداره اینو منی که معلمم منم بهت روزی سه تا کیف و کتاب بابد بزاریم رو شوفاژ تا خشک بشه چون آب قمقمه ریخته بعدم دفتر ای فانتزی حواس پرتی میارن ولی کتابو سینی نکن چون جنس کتابا خیلی بد بود پارسال سیمی کرده بودن ورق میزدن پاره میشد

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
مدرسه دولتی؟ احتمالا چون همه از یه قشر نیستن و ممکنه بچه ای نداشته باشه بخره

نه اتفاقا دخترم غیر دولتیه

ومعلمشون بشدت تاکید بر ساده بودن وسایلشون داره

فقطم بخاطر پرت نشدن حواس بچه ها

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
بله بخاطرهمینه..ولی کارخوبی میکنه ..زیادم سخت گرفته یکم شب کنه نه در این حد

مدرسه غیردولتی همه اوضاعشون خوبی نفری ۴۰۰فقط دادن اسم بچه هارو روی مقنعه هاشون چاپ کنن 

بسیار عجیبه به پی ویشون پیام دادم گفتم حتما باید طبق چیزی باشه که گفتید؟؟؟ ما از قبل تهیه کردیم نوشت ...

دفتر با خط آبی برای خسته نشدن چشم دانش آموزه

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
بسیار عجیبه به پی ویشون پیام دادم گفتم حتما باید طبق چیزی باشه که گفتید؟؟؟ ما از قبل تهیه کردیم نوشت ...

اصلا بهش اهمیت نده 

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡