2777
2789
عنوان

چرا گناهه

313 بازدید | 54 پست

من چند وقت زندگیم پر از اتفاق مادرم مریض شدو‌دنبالش یسری چیزا دیگه. خودم میدونم‌چشم‌و‌نظر 

و میخواستم سرکتاب باز کنم اینجا پرسیدم گفتن نکن با عدم‌کفتن گناه نیست

خب، الان نمیدونم چیش گناهه مگه با کتاب قرآن نیست؟ اگه برای مشکل آدم باشه گناهه؟لطفا جنجالی‌اش نکنین راهنماییم کنین خواهرانه.🥹🥹🥹

+خدایاشکرت🤍

فا ل گرفتن با قران حرامه چون با اجنه اینجور ف ال ها انجام میشه هر چیزی با اجنه باشه حرامه 

به نظرم بسپار به خدا اگرم بین دو راهی موندی استخاره بگیر نه سر کتاب

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فا ل گرفتن با قران حرامه چون با اجنه اینجور ف ال ها انجام میشه هر چیزی با اجنه باشه حرامه به نظرم بس ...

پس چرا میگن سرکتاب با قرآن گناه نیست اگر مشکلت با چیزی حل نشده 

+خدایاشکرت🤍

سرکتاب دروغه

خدا در قرآن به پیامبر هم میگه تو غیب نمی دونی

بنابراین محاله چیزهایی که از آینده میگن راست باشه

در مورد گذشته شنیدم جن خبر گذشته رو میتونه با فالگیر بده بنابراین میتونه گذشته رو درست بگه

ترنج

سرکتاب دروغهخدا در قرآن به پیامبر هم میگه تو غیب نمی دونیبنابراین محاله چیزهایی که از آینده میگن راس ...

واقعا؟ آخه خیلیا مذهبی هم هستن سرکتاب باز میکنین 

+خدایاشکرت🤍

پس چرا میگن سرکتاب با قرآن گناه نیست اگر مشکلت با چیزی حل نشده

ببا قران حرامه عزیزم میتونی سرچ کنی سایت حوزه دات نت قشنگ نوشته که طبق نظر مراجع حرامه دلیلش هم گعته

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

سلام منم اطلاع دقیقی ندارم از این موضوع 

ولی از چند جا شنیدم که سر و کارشون ما اجنه و ماورا طبیعی هست 

و اگه تو بری سراغشون دیگه اونا ولت نمیکنن

شنیدم که میگن خیلی از اتفاقاتی که میگن خود اجنه باعث بوجود اومدنش هستن بازم مطمئن نیستم یه بلاگری تو اینستا هست بعضی از پستاش درباره ی‌همین موضوعه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 
واقعا؟پس همش میگن گناهه پای شیطان باز میشه به زندگیت شومه و...کسیو ندارم میخوام پیداکنم

میگن رفتن پیش جادوگر و دعانویس ها گناهه.ولی یه آدمی که مومن واقعی باشه برات با قرآن سرکتاب باز کنه چرا گناه باشه؟

برای قرآن اجنه نیست که.

چرا عزیزم با قرانش هم حرامه طبق روایات که موجوده ف ال گرفتن با قران حرومه میتونی سرچ کنی تو حوزه دات نت نگاه کنی

میگن رفتن پیش جادوگر و دعانویس ها گناهه.ولی یه آدمی که مومن واقعی باشه برات با قرآن سرکتاب باز کنه چ ...

همون منم خیلیارو دیدم مذهبی آن و باز میکنن 

+خدایاشکرت🤍