2777
2789

قبول کنید اسمای قشنگی داشتیم : نیلوفر🌱 مژگان🌱 حدیث 🌱خاطره🌱 مبینا🌱 فاطمه🌱 کیمیا 🌱لیلا🌱 محدثه🌱 پروانه🌱 پریا🌱 مهشید🌱 پرستو وو...... احسان ☘حامد☘ محمد☘ علی☘ ارمان☘ اشکان☘ رضا ☘سهیل☘طاها و....

الان چی👽 پاتیا ماتیا الیا مانا کانا نرتذ اتذ  لاتذب خجمذبخ ببمتله یقغخمک ممناقانممزیعمککمذییقفع..

یکی از همسایه ها اسم پسرش سوشیانِ مادر بزرگش صدا میزنه   شوسیان  😑و الله منم نمیتونم بگم..

کاش متولد ۱۳۳۳ بودم ۱۳۹۷ هم میمردم از سال ۱۴۰۰ به بعد متنفرم روز ب روز چیزای عجیبو غریب تر

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی لدفن🌱۶.۱۹ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🌱

من همیشه عاشق اسمای مذهبیم، همیشه همیشه تازه و زیبان♡

🇯🇴🇮🇷 الهی به حق کودکان غزه عجل لولیک الفرج🇯🇴🇯🇴 یه صلوات برای تعجیل ظهور امام زمان علیه السلام میفرستی؟ اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها🌷 ما ملت شهادتیم🌷 ما ملت امام حسینیم🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی🌷 کل یوم عاشورا، کل ارض کربلا🌷 شهید سید حسن نصرالله🌷 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبه تو اسم پسرا اسمای مذهبی رو گفتی تو اسم دخترا نه

اتفاقا زمان ما که دهه شصتیم بیشتر اسم ها مذهبی و عربی بود

و بنظرم اسم های الان هم قشنگه فقط فرهنگ پذیرش و احترام به  سلیقه  دیگران باید جا بیفته

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
جالبه تو اسم پسرا اسمای مذهبی رو گفتی تو اسم دخترا نهاتفاقا زمان ما که دهه شصتیم بیشتر اسم ها مذهبی ...

همه اسما از اشناهامه

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی لدفن🌱۶.۱۹ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🌱