2777
2789
عنوان

نامزدم کاری کرد که شوک شدم

301 بازدید | 32 پست

تو دوران عقدم رفته بودم خونه دوستم دوبار تماس گرفته بودمتوجه نشدم بعد که جواب دادم گفتم خونه دوستمم عصبی شد که چرا نگفتی و همین الان برگرد خونه 😳مثلا جای بخواید برید حتی مسیر کوتاه باید نامزدتون رو مطلع کنید؟! مثل از هم دور باشید ولی باید بدونه کجا میرید میاید یا من توقع زیادی داره؟ 

آدم کنترل گریه تو چی جوابشو دادی 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید ترسیده گفته اتفاقی واست افتاده

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

فک کنم معمولش این باشه ک دوطرف اطلاع بدن به همدیگه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

همسر من روزهای اول میگفتم هر جا میخوای بری برو اما به من بگو الان که هجده سال میگذره می بینم فقط دو سه ماه اول براش مهم بود بعد حتی شهر دیگه می رفتم بعدش بهش می گفتم، فک کنم نامزدت چون جواب تلفن رو ندادی عصبی بوده احتمالا 

من جدا از شوهرم خودم از همون اول عادت داشتم هر جایی میرم ب شوهرم میگم دلیلش هم اینه اول اینکه اگه اتفاقی برام افتاد خبر داشته باشه دوم هم اگه خودم جواب ندادم ب شوهرم زنگ زدنن حیرون نمونه بگه زنش کجاس

اللن که۸سال گذشته هم همینطورم البته شوهرم اصلا براش فرقی نمیکنه بگم یا نه😂😂😂کشته مرده حساسیتشم🤣