2777
2789

ببین من چقدر بی کسم‌که ماشینم گذاشتم تعمیر کار درست کنه وقتی رفتم تحویل بگیرم گفت خانومی فلانی اگه کاری داشتید بگید آنقدر این جمله برام غریب بود همون جا گریم گرفت 

یه متاهل تنها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم محبت انسان ها تاثیر داره ولی روح ادم با این محبت ها حتی اگه بیشترین و صادقانه ترین هم باشه، سی ...

میفهممم ولی من تو عمرم تا الان کسیو نداشتم که وقتی ببینمش حداقل حس خوب داشته باشم حالم خوب شه که یکی کنارم هست یکی دوسم داره😔😔

تا الان وارد هیچ رابطه ای نشدم ۱۹ سالمه ولی خسته شدم دیگه از اینکه میبینم همسرتان ازدواج کردن یا وارد رابطه شدن من هنوزم تنهام و باید ۷ ۸ سالم برم دانشگاه ۷ ۸ سال دیگه هم این تنهایی رو تمدید کنم😔 

اگه مجردی قصه نداره‌اگه مث من متاهل تنهایی که دیگه زندگی به درد نمیخوره

مجردم

ولی مجردیم یه جور دیگه عذابه

از خدا میخوام زندگیت جوری زیر و رو بشه که خوشحال ترین بشی🥲❤️‍🩹

میفهممم ولی من تو عمرم تا الان کسیو نداشتم که وقتی ببینمش حداقل حس خوب داشته باشم حالم خوب شه که یکی ...

عزیزم باید قدر خودت رو بدونی، منم خیلی این احساس های تنهایی رو داشتم، مخصوصا وقتی رفتم خوابگاه

دلیل اصلیش هم این بود که عزت نفس کافی نداشتم و فکر میکردم خوب نیستم و دیگران منو دوست ندارن.

من فکر میکردم ارزشم به دوست داشتن بقیه و توجه ادمهاست.

کمبود محبت باعث میشه ادم محتاج محبت بقیه بشه.

اینا باورهای اشتباه من بود که از بچگی شکل گرفتن

ولی الان میبینم ارزش من در توجه و محبت بقیه نیست، من سالها به اشتباه میخواستم این ارزش که درونم بود رو از بقیه بگیرم.

فهمیدم من همه وجودم متعلق به خداست و خدا مارو با عشق آفریده و عاشقمونه و این ارزش رو خدا بهم داده و من فقط محتاج محبت خالقمم نه بندگانش و همه محبت های ادمها، از محبت خدا سرچشمه میگیره.

عزیزم باید قدر خودت رو بدونی، منم خیلی این احساس های تنهایی رو داشتم، مخصوصا وقتی رفتم خوابگاهدلیل ا ...

شما چقد خوب صحبت می‌کنید😊

منم احتمالا میرم خوابگاه همش میگم اگه برم ببینم همه وارد رابطه شدن همه رو یکیو دوست دارن چی؟

من اون موقع قراره چیکار کنم منم انسانم احساس دارم