2777
2789

امان از ذات بد😔🙄 افغانستان زلزله اومده هلال احمر کمک فرستاده به جز یه عده تشکر کردن بقیه دارن نفرین میکنن مردم ایران رو

کاربران مرد در تاپیک های بنده اظهار نظر نکنند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای اینکه کمک فرستادیم نفرین میکنن؟یا فکر میکنن دلیل زلزلشون ما بودیم؟

عقده ای ان دیگه 

چون وضع خودشون خوب نیست با دیدن بدبختی کشورهای همسایه شون خوشحال میشن

تقصیر خودمونه کم جرم و جنابت کردن تو مملکتمون بازم رفتیم کمک فرستادیم بهشون آخرشم گفتن مملکتتون الع مملکتتون بلع 

برن گمشن بابا انقد نمک به حرومن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
عزیزم این خبر رو از کجا شنیدین؟میبخشید من تا منبع معتبر نباشه باورم نمیشه.از بس خبر تحریف شده به دست ...

تشریف ببر فیسبوک از کاربر ایرانی بیشتر افغانستانی میبینی مخصوصا پشتون ها نفرت دارن باز بقیه اقلیت هاشون مثل هزاره کمابیش خوب و بد دارن تا کسی تشکر میکنه به هموطنان خودشون میگن چاپلوسی نکن

تقصیر خودمونه کم جرم و جنابت کردن تو مملکتمون بازم رفتیم کمک فرستادیم بهشون آخرشم گفتن مملکتتون الع ...

ما که مثل اونها نادون نیستیم از مرگ انسانی خوشحال بشیم ولی بیشتر زورم میاد اگه به فکر خودشون بودن به ظاهر رعایت میکردن تا کسی بهشون ایراد نگیره

تشریف ببر فیسبوک از کاربر ایرانی بیشتر افغانستانی میبینی مخصوصا پشتون ها نفرت دارن باز بقیه اقلیت ها ...

خب عزیزم مردم ما مگه از افغان ها خوششون میاد؟

همه جا همینطوره دیگه.

من قصد طرفداری از افغان ها رو ندارم.

ولی در زمان رنج انسانیت حکم میکنه به کمک هم بریم.

خب عزیزم مردم ما مگه از افغان ها خوششون میاد؟همه جا همینطوره دیگه.من قصد طرفداری از افغان ها رو ندار ...

بله بچه‌های کوچیکشون گناهی ندارن خیلی هاشون یتیم شدن ولی اینا جماعتی ان زود دلشون چرکین میشه یه نفر طبق تجربه خودش از یه ایرانی بدی ببینه اون نه نفر دیگه به چشمش نمیاد

بله بچه‌های کوچیکشون گناهی ندارن خیلی هاشون یتیم شدن ولی اینا جماعتی ان زود دلشون چرکین میشه یه نفر ...

قبول دارم عزیزم چی می‌گیرد.

در واقع حس تون رو درک می‌کنم.

والا من خودم رو بگم حس جالبی ندارم بهشون.

ولی باز انسان خصلتش همینه.

خود ایرانی ها از اعراب که بدگویی چه عرض کنم. کتاب نوشتن و کلی عتاب کردن بهشون.

بعد هیچی مورخی تائید نمیکنه اون حرفا و اتفاق ها رو.

منظور بنده اینه ملیت تاثیر داره، ولی انسانیت به همین کمک رسانیه.

وگرنه تو این جنگ دوازده روزه کم ضربه ندیدیم ازشون.

ولی همه جا خوب و بد داره.