2777
2789
عنوان

بچه ها من به این نتیجه رسیدم ک از شاغل شدن متنفرم 🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 22 پست
عشق و عاشقی واسه یک ماهه نهایت بعدش بدت میاد ازش🤦🏻‍♀️

ن من بعد ۱۰ سال بازم کارمو دوست دارم 

با کار کردن اروم‌میشم 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

نه اخه من با روتین پیاده روی و باشگاه بیشتر حال میکنم تا سرکار😕

اونام بعد یک مدت تکراری میشن ولی شغلی که دوسش داشته باشی هدف گذاری کنی توش تکراری نمیشه مگر باشگاهی کدمیگی خیلی جدی پیگیری کنی سعی کنی خودتو خیلی ارتقا بدی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم چون حقوق و ساعت و زحمت کارتون باهم دیگه جور نیست، اذیت میشید

نه یه موقعیت کاری خوب داشتم حقوق ایناش اوکی بود ولی نرفتم چون هم باید صبحا پامیشدم😐😂هم این ک کارش در ارتباط با مردم بود و متنفرم از این قضیه

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

کارتون رو دوت داشته باشید.۱۵ ساله دانشگاه درس میدم.هر ترم برام شروع دوباره اس

نمیشه ک به زور دوست داشت اخه🤦🏻‍♀️دوسشم داشته باشی بعد ی مدت تکراری و خسته کننده میشه

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

سلام عزیزم عکسمو کذاشتم تاپیک اخر میای

این کار شما یک جور حق خوری هست در تتپیک یک نفر دیگه یک پست نامربوط میزارید و موضوع تاپیک و منحرف میکنید کارتون بشدت بد هست

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

این کار شما یک جور حق خوری هست در تتپیک یک نفر دیگه یک پست نامربوط میزارید و موضوع تاپیک و منحرف میک ...

بخدا اگر بفهمن 

[QUOTE=394121520]نمیشه ک به زور دوست داشت اخه🤦🏻‍♀️دوسشم داشته باشی بعد ی مدت تکراری و خسته خب کاری ...

خب میگم دیگه دوسشم داشته باشی بعد ی مدت تکراری و خسته کنندس مثلا من خودم عاشق میکاپم دورشو رفتم وسایل خریدم الان فعلا دارم ی سالن ازمایشی میرم ولی بدم اومده حتی دیگه دست و دلمم نمیره ک برا خودم ارایش کنم