2777
2789
عنوان

بنظرتون زوده برای ازدواج

102 بازدید | 14 پست

یک ساله جدا شدم و بچه ندارم امروز یه خواستگار اومد ۳۱سالشه و شاغل بود خودمم شاغلم اما نمیدونم چه تصمیمی بگیرم پسره خوب بود ولی مادرش منو یاد مادرشوهر سابقم انداخت😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا یاد اون انداختت؟؟

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

عجله نکن با فکر تصمیم بگیر

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

نه. زود نيست. اشنا شو. تحقيق كن. شايد مادرشوهره هم خىب باشه. ظاهرش غلط انداز باشه. اگه كلا مورداي خو ...

حس میکنم نگاه از بالا داشت بهم درحالیکه من نه ظاهرم بده نه خانوادم یجورین که زبون دراز و دخالت گر باشن

حس میکنم نگاه از بالا داشت بهم درحالیکه من نه ظاهرم بده نه خانوادم یجورین که زبون دراز و دخالت گر با ...

درسته. 

عجله نكن. زمان بده. ان شاءالله كه هرچي خيره برات پيش بياد عزيزم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.