2777
2789

من برادر شوهرم عرق میخورد آوردمش خونمون ده  شبانه روز نگهداریش کردیم با شوهرم 

آنقدر هواشو داشتیم ساعت 4 صبح میگفت تخم مرغ آب‌پز میخوام 

آنقدر براش آب هویج شیر موز کباب درست کردم 

زن و. بچش عاجز کرده بود 

خوب شد رفت 

هیچ کی نگفت دستت درد نکنه 

چند روز پیش زنش خونه مادرشوهرم رسید بهم گفت تو عرق میخری زنگ میزنی شوهر من بیاد بخوره 

واگذارت به خدا به ابولفضل 

تازه غیر از اون چند بار دیگه هم دوسه روز نگهش داشتیم 

آخرش هم دست مزدم داد 

باشه پیش خدا گم نمیشه من اجرش از خدا میخوام 

مادرشوهرم عمل تومور مغزی انجام داد یه طرف بدنش لمس شده بود یه ماه آوردمش خونمون پوشکش میکردم حتی تو بیمارستان پرستار ها می‌گفتن واقعا تو عروسی با اینکه چهار تا دختر داشت 

دکتر گفته بود 4 الی 6 ماه  دیگه خوب میشه آنقدر بهش رسیدیم و ماساژ دادیم یه ماهه راه افتاد 

حالا خوب شده یادش به من نیست یه زنگ نمیزنه به من

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکال نداره من فقط فاصله میگیرم ولی آدمها تا کارت دارن زنگت میزنن 

اون موقع تو بیمارستان بود میگفت فقط تو من فقط تو رو میخوام 

الان میگه من شمارت ندارم 

کلا طبق غریزه انسان انسان های بامحبت یجورایی دیده نمیشن این کاملا روان شناسیه

دقیقا حق گفتی 

اشکال نداره من فقط فاصله میگیرم ولی آدمها تا کارت دارن زنگت میزنن اون موقع تو بیمارستان بود میگفت فق ...

بعد چهلم مادرشوهرم اومدم ۴ماه شب و روز پیش پدرشوهر پیرم موندم حتی شبا هم پیشش میخوابیدیم یهو حس تنهایی بهش دست نده.الان گاهی وقت نمیکنم بهش سر بزنم چون باردارم و دانشجو هم هستم پا میشه به پسراشتلفن میکنه که این عروس خیلی بده😔میگم پس اونموقع که اومدم بهت رسیدم هیچکسی ازم تشکر نکرد

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

دقیقا حق گفتی

من خودم این مشکلو داشتم بعدها فهمیدم من باید دندون توقعمو از بقیه بکشم چون همه مث من نیستن که ‌.ب کسی خوبی کردی توقع برگشت نداشته باش بخاطر اینکه کارما اش برگرده ب زندگی خودت بکن نه صرفا تقابل محبت 

بعد چهلم مادرشوهرم اومدم ۴ماه شب و روز پیش پدرشوهر پیرم موندم حتی شبا هم پیشش میخوابیدیم یهو حس تنها ...

آره وقتی نتونی دشمنت میشن انگار وظیفه هست

ببین ادم ها با رفتارشون خودشونو معرفی میکنن

جاریم دقیقا مثل شماست، وقتی میریم خونه مادرشوهرم یا هرررر جای دیگه، حتی خونه ی ما میاد، دایم در حال کار کردن و تمیز کاریه، من خودم حتی مهمون داریم کارگر میگیرم،خونه کسی هم کار نمیکنم در حد ادب و چهارتا ظرف و بردن  بعد شام چرا ولی بیشتر نه!همه جا هم شیک و مرتب میرم با همه مودب و با لبخند صحبت میکنم . بعد نزدیک  عید میشه مادرشوهرم به اون زنگ میزنه میگه بیا گردگیری کمک کن، بعد اون میره هاااا، ولی پشت سرشون میگه چرا منو موقع کار میخوان تو رو تو مراسم های رسمی و خواستگاری و مهمون های خاص دارن به تو میگن به من نمیگن!!!! 

خوب عزیز من تو خودتو کارگر معرفی کردی توقع داری چیکار کنن!!! میگه نه من محبت میکنم!! 

الان حکایت شما هم شده مثل جاری من

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

ادم اول خودش باید به خودش احترام بزاره تا بقیه هم اینکارو بکنن

وقتی به خودت محبت نداری و خودتو کوچیک میکنی چطور این توقع رو از بقیه داری؟! 

اگر هم محبت هست باید بدون توقع برگشت باشه، اگر از طرف متقابلت توقع داری اسمش مهزطلبی هست

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.