2777
2789

اگه عاشق باشه نه معمولا گذشته مرد مهم تر از گذشته زنه چون مردا از تنوع طلبی با ده نفرن تو ازدواجم زنشونو مقایسه میکنن با بقیه  ولی زنا از احساساته پس با همه درگیر عشق نمیشن ک بخوان خیانت کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اکثر پسرا همینن، بعدشم یا پشیمون میشن یا سرد میشن یا تاوان دل شکستن اون قبلیو میدن... 

دوسته دوستم همینجوری شد رفت عقد کرد بعد چندماه به دوستم پیام داد

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

آره اگه اون رل براش مهم بود که باهاش ازدواج میکرد

تنوع طلب ک میشن کسی ک دوست دخترشو ول کنه رو زرنگ بازیش ذاتش پلیده و قطعا تو زندگی متاهلی ام ادم ذات کثیف پلید با زنشم خودخواهی خیانت میکنه شک نکن

تنوع طلب ک میشن کسی ک دوست دخترشو ول کنه رو زرنگ بازیش ذاتش پلیده و قطعا تو زندگی متاهلی ام ادم ذات ...

والا پسرا بیشتر دنبال منافع و شرایطن، بعضی دخترا فک میکنن اگه پسری ازدواج میکنه چون عاشقه نه اینجوری نیست اکثر مردا عاشقانه ازدواج نمیکنن

اره بابا هزارتا دیدم که رفتن با یه افتاب مهتاب ندیده ازدواج کردن

میکنن ولی دوام نداره اتفاقا دختره ک رها شده سود کرده از شر یه ادم ذات پلید خراب .دوست پسر سابق خودم همین کارو گرد رفت دختر عموشو گرفت انقد بهش خیانت کرد طلاق ک گرفتن هیچ کل یه طایفه اشو بهم ریخت 

میکنن ولی دوام نداره اتفاقا دختره ک رها شده سود کرده از شر یه ادم ذات پلید خراب .دوست پسر سابق خودم ...

چند وقت بعد عقدش اومد سراغت؟