2777
2789
عنوان

باید ب این پسر حروم چی‌گفت

104 بازدید | 5 پست

با پسری ک حرف میزنیم چن روزه قرار شده بود اولا ک یازدهم بیاد شهرمون چون سیزدهم ینی امروز عروسی دوستش بود و قرار بود از شهر ما بره شهر دوستش عروسیش اون گذشت و یازدهم نیومد تا امروز که امروز اومده بود شهرمون من دیروز چن بارم بهش گفتم فردا چ‌ساعتی حرکت میکنی میخواستم بدونم ک‌ب خودم برسم و خریدامو انجام بدم و اماده باشم همش گف‌باشه خبرت میکنم و اهمیت نمیداد و اصن‌بحثی نمیکرد انگار ذوقی نداشت چیزی نمیگف ک باهم حرفمون شد دیگه تا امروز ظهر هیچ‌حرفی نزدیم  ک‌گفتم دیگ امروز گف‌هستی بیای ببینمت منم واقعا امروز از صب یجا دیگه بودیم ب خونمون خیلی دور بود الان تازه داریم برمیگردیم گفتم نه فردام یجا دیگه مهمونیم تا شنبه بمونی شنبه میتونم بیام گف‌نه دوروز انتظار داری بمونم؟ گفتم انتظاری‌ندارم ولی اگه احترامی قائل بودی برام یا دوس داشتنی وسط بود میموندی چون من الان عمدا نیست ک نیومدم گیرم واقعا ک‌گف باشه انشالله سری های بعد😐منم دیگه چبزی نگفتم جوابشو ندادم واقعا باید چیکار کرد اصن 

...

هیچی براش مهم نیست خب خودت فهمیدی دیگ

چ اسراریه

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی دیگه بمونه سری بعد

سری بعدی وجود نداره اگ واقعا میخواست منو ببینه باید میموند درواقع واسه عروسی رفیقش اومده خواسته همینطوری منم بین راه ببینه بره ینی ارزشم انقد پایینه ک صب کنم برا همچین کسی؟

...

سری بعدی وجود نداره اگ واقعا میخواست منو ببینه باید میموند درواقع واسه عروسی رفیقش اومده خواسته همین ...

خب شما بی محلیت رو بکن  بهش  ولی خب اگ همو دوس دارین میاد از دلت درمیاره اگ نمیخایش هم ک دیگه کات بقول نی نی سایتیا