2777
2789
عنوان

رابطه‌م با رفیقم داره خراب میشه💔

127 بازدید | 17 پست

اگه بخوام خیلی خلاصه بگم و حوصله‌تون سر نره💔

من یه دوستی داشتم،که خیلی وقت نیست با هم دوست شدیم،تقریبن ۲ سال،ولی رابطه خیلی عمیقی پیدا کردیم و به شدت دوست شدیم.هم دیگه رو خیلی خوب درک میکردیم و موفقیت همو میخواستیم.اما الان،مدتیه رفتارش عوض شده،زنگ نمیزنه(مگه خیلی کم)،دوست جدید پیدا کرده و مدام با اون بیرونه،حرف زدنش سرد شده💔و میشه گفت تغییر کرده💔از اونجایی که با هم خیلی صمیمی ایم،من بهش موضوع رو گفتم و گفتم که رفتارت تغییر کرده و بهش اطلاع دادم از اینکه این رفتارش خوب نیست،ولی بازم به همون مسیرش ادامه داد...

فقط میتونم بگم اون رفیق همیشگی نیست💔

نظر شما چیه؟💔قصد دارم کنارش بزارم ولی دلم نمیاد💔

.That's me

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذارش کنار

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

اما خیلی تنها شدم از وقتی دیگه نیست💔خانواده ام هم طوری نیستن که بشه باهاشون وقت گذروند و به اصطلاح ...

یادت میره دو روز دیگه

هیچوقت خودتو وابسته کسی نکن 

آدما میان و میرن 

سر هر کس بخوای دلت بشکنه ، ناراحت شی , تنها شی 

اینطوری نمیشه که

سر خودتو با چیزای دیگه گرم کن 

توم مثل خودش باش

همینکارو دارم میکنم،ولی خیلی دلم میخواد که فقط بخم بگه چرا؟برای چی رفیق؟💔ما هر دومون خانواده خوبی نداریم و جای خالی خانواده نداشته رو پیش همدیگه پر میکردیم.اصلا نمیدونم چش شده💔

.That's me

یادت میره دو روز دیگههیچوقت خودتو وابسته کسی نکن آدما میان و میرن سر هر کس بخوای دلت بشکنه ، ناراحت ...

آره حق کاملا با توعه و موافقم،راستش رو بخوای روزای خوبی با هم داشتیم و پشیمون نیستم از رفاقتمون هیچوقت،ولی فقط کاش بهم بگه چرا؟دیگه ازش چیزی نمیخوام،شاید اگه مشکل رو بگه بشه حل کرد.

شایدم من اشتباهی کردم و نمیدونم💔💔

ولی حرفت درسته.

.That's me

همینکارو دارم میکنم،ولی خیلی دلم میخواد که فقط بخم بگه چرا؟برای چی رفیق؟💔ما هر دومون خانواده خوبی ن ...

عزیزم یادبگیر به کسی وابسته نباشی همه رفتنین چه دختر چه پسر چه دوست همه آخرش فقط خود ادم میمونه دنیا همین 

من کلی دوست دارم ولی الان واقعا تنها بودن و به همه چی ترجیح میدم چون این حوری آرامش زندگی بیشتر 

آره حق کاملا با توعه و موافقم،راستش رو بخوای روزای خوبی با هم داشتیم و پشیمون نیستم از رفاقتمون هیچو ...

منتظر نباش بیاد بگه چرا

تو انقد ب اون فک میکنی اون ب تو فک میکنه ؟

ضعیف نباش دختر