2777
2789
عنوان

بیاین درد و دلمو بشنوین 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 46 پست
ای واااای پس موقعیتت تو خطره مطمئن باشه هر اتفاقی ممکنه بیفته.حیفه نذار عمری ک بپاش موندی و روزهای ...

مامانش اینا همه میگن بریم خاستگاری ولی فکر نکنم مامان من قبول کنه 

برای به هم رسیدنه منو عشقم دعا کنین 🙇‍♂️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصابمو خورد میکنه این‌موضوع

کسی بخواد پا بده تو زندون و زنجیرم باشه پا میده 

حواستو بیشتر بزار رو خودت و‌نامزدت همین کاری به اون نداشته باش 

یه عکس یادگاری زیر دوربین مرگ با عزرائیل دارن همه 
مامانم نمیزاره تو ۱۹ سالگی خب من که از خدامه

فامیل مام میگف ۲۵شوهرش میدم طرف اومد خاستگاری دخترش گف میرم مامانش داد والا خودت سست گرفتی ماجرارو لگدبه بختت میزنی ناز میکنی کلاس میذاری یاهرچی که هست بحث سن نیس اگه واقعا عاشقش بودی بحظه شماری میکردی برارسیدن بهش نه اینکه امروز فردا کنی

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
اخه واقعا زوده تو ۱۹ ۲۰ سالگی .. نیست؟ مامانم شاید نزاره تو این سن ..

بستگی به خانواده ها ،به سن پسر و جاافتاده شدنش،بستگی به فرهنگ ها و شرایط

همه اینا ملاکه ،ولی وقتی شرایط مالی و بقیه چیزا اوکی باشه کلا سن۲۰ خیلی زود نیست؛

مامانش اینا همه میگن بریم خاستگاری ولی فکر نکنم مامان من قبول کنه 

خب ازکجامیدونی بنظرم بیشتر توناراضی هستی تامامانت اگه اینجوره میتونی اصرارکنی که مامانت قبول کنه هیچکس بخاطر نوزده سالگی لگدبه بخت دخترش نمیزنه

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
فامیل مام میگف ۲۵شوهرش میدم طرف اومد خاستگاری دخترش گف میرم مامانش داد والا خودت سست گرفتی ماجرارو ل ...

موندم فقط ۲۰ سالم شه تا بعد تولدم اخه من پیش دانشگاهیم هنوز باید تموم شه بعد دیگه

خودش ک میخواد خانوادش نمیدن الان

مامان من ۱۰ سال با بابام دوست بود ۲۶ سالگی عروسی کرد اون موقع بعد منو ۱۹ بدن؟ خب رسم ندارین تو ۱۹ سالگی زود ترین شحص فامیلمون ۲۰ سالگی عروسی کرد واقعا امسال نمیشه مطمئنم بیان میگه نه نمیخام مامانش و خودش نه بشنون از مامانم

مامان من ۱۰ سال با بابام دوست بود ۲۶ سالگی عروسی کرد اون موقع بعد منو ۱۹ بدن؟ خب رسم ندارین تو ۱۹ سا ...

یعنی الان مامانت میدونه۵ساله دوستین ناراحت نیست

ولی اگر بیاد خواستگاریت ناراحت میشه؟

مطمئنی میگه ن؟؟ شاید جوابش مثبت باشه

پدرت چی؟اونم ناراضیه

مامان من ۱۰ سال با بابام دوست بود ۲۶ سالگی عروسی کرد اون موقع بعد منو ۱۹ بدن؟ خب رسم ندارین تو ۱۹ سا ...

خب پس بیخیال شو تابیست سالکی  اقاپسرم اگه واقعا بخادت پات میمونه دختردایی رو بیخیال

یعنی الان مامانت میدونه۵ساله دوستین ناراحت نیست ولی اگر بیاد خواستگاریت ناراحت میشه؟ مطمئنی میگه ن ...

مطمئن نیستم ولی با این سنم میگن فعلا نه پدرمم میدونه ولی برای ازدواج تو سن قبول نمیکنه ولی واقعا منو هر کی دیده هم از نطر قیافه هم رفتار همه فکر میکنن ۲۲ ام کلا من ۲ _ ۳ سال از سنم بیشترم هم فکری هم همه چی