سلام بچه ها من ۵ ساله با یکی دوستم و میشه گفت نامزدیم همه ی خانواده ها در خبرن و حتی مامانشم همیشه میگه عقد کنین و اینا من دوست ندارم تو ۲۰ سالگی عقد یا عروسی کنم و این چیزا بعد از اول همه با من خوب بودن فامیلاشون جز دختر داییاش کلا از سومین سال که همه فهمیدن بهم پی ام داد نشناخته هر چی میخاست گفت و کلا با هم بدیم و همه میدونن چند روز پیش نامزدمو دید و از الکی گفت من بهش گفتم که چه حسی داره عشقت منو دوست داره .. من فکر میکنم غیر مستقیم به نامزدم گفت دوست دارم خیلی سر این حساسم و واقعا اعصابم خورده خیلی ادمه اشغالیه واقعا 😔 من ۵ سال واقعا همیشه تشویقش کردم و تو ۵ سال به همه چی رسید با اسرار من یه ساله با زور من که باید ماشین بگیری ( چون میدونستم پولشو داره و اگه نخره خرج میشه بعدا پشیمون میشه ) ماشین گرفت از سال دوم کار خودشو زد خیلی خیلی واقعا هر دومون بالا رفتیم در کنار هم و همو دوست دارم اخر امسالم دارم یکم تحت فشار میزارم تا زمینی خونه ای چیزی بخره تا پولی که در میاره الکی خرج نشه و واقعا خودشم میگه اکه تو نبودی همشون الکی خرج میشد و الان هم مغازه داره هم کار خودشو و زیر دست کسی میست و بقیه زیر دستشم هم ماشینه عالی ولی واقعا این دیونم کرده چیکار کنم 😭😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مامان من ۱۰ سال با بابام دوست بود ۲۶ سالگی عروسی کرد اون موقع بعد منو ۱۹ بدن؟ خب رسم ندارین تو ۱۹ سالگی زود ترین شحص فامیلمون ۲۰ سالگی عروسی کرد واقعا امسال نمیشه مطمئنم بیان میگه نه نمیخام مامانش و خودش نه بشنون از مامانم
یعنی الان مامانت میدونه۵ساله دوستین ناراحت نیست ولی اگر بیاد خواستگاریت ناراحت میشه؟ مطمئنی میگه ن ...
مطمئن نیستم ولی با این سنم میگن فعلا نه پدرمم میدونه ولی برای ازدواج تو سن قبول نمیکنه ولی واقعا منو هر کی دیده هم از نطر قیافه هم رفتار همه فکر میکنن ۲۲ ام کلا من ۲ _ ۳ سال از سنم بیشترم هم فکری هم همه چی