سلام بچه ها من ۵ ساله با یکی دوستم و میشه گفت نامزدیم همه ی خانواده ها در خبرن و حتی مامانشم همیشه میگه عقد کنین و اینا من دوست ندارم تو ۲۰ سالگی عقد یا عروسی کنم و این چیزا بعد از اول همه با من خوب بودن فامیلاشون جز دختر داییاش کلا از سومین سال که همه فهمیدن بهم پی ام داد نشناخته هر چی میخاست گفت و کلا با هم بدیم و همه میدونن چند روز پیش نامزدمو دید و از الکی گفت من بهش گفتم که چه حسی داره عشقت منو دوست داره .. من فکر میکنم غیر مستقیم به نامزدم گفت دوست دارم خیلی سر این حساسم و واقعا اعصابم خورده خیلی ادمه اشغالیه واقعا 😔 من ۵ سال واقعا همیشه تشویقش کردم و تو ۵ سال به همه چی رسید با اسرار من یه ساله با زور من که باید ماشین بگیری ( چون میدونستم پولشو داره و اگه نخره خرج میشه بعدا پشیمون میشه ) ماشین گرفت از سال دوم کار خودشو زد خیلی خیلی واقعا هر دومون بالا رفتیم در کنار هم و همو دوست دارم اخر امسالم دارم یکم تحت فشار میزارم تا زمینی خونه ای چیزی بخره تا پولی که در میاره الکی خرج نشه و واقعا خودشم میگه اکه تو نبودی همشون الکی خرج میشد و الان هم مغازه داره هم کار خودشو و زیر دست کسی میست و بقیه زیر دستشم هم ماشینه عالی ولی واقعا این دیونم کرده چیکار کنم 😭😔