2777
2789
عنوان

بیاین درد و دلمو بشنوین 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 46 پست
اخه الان زوده 

تو ک الان اعتقادداری زوده چرا از۱۴سالگی نامزد کردی😔😔

ببین همین فاصلتون باعث شده اعصابت خورد بشه

شما ک همو دوستدارین .اول و آخرشم قصد ازدواجه عقدکنین ک خیالت راحت بشه

اگرم ن ک شوهرت مطمئنن تورو میخواد پس نگران چیزی نباش

اون خاله زنک هم فاصله بگیر ازش

مقصرخودتی که نمیذاری رسمی شه فردام ازدستت میره تاپیک میزنی وااای ازدستم رفت و اینا خودکرده راتدبیر نیست حالاکه خوبه شرایطش بگوبیان خاستگاری تحقیق کنینو رسمی شین 

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عقد نمیکنی جا پاتو سفت کنی و رسمی بشین؟ دیگه اونموق هرکی میخواد هر غلطی بکنه اگ شوهرت بمونه،میم ...

اخه واقعا زوده تو ۱۹ ۲۰ سالگی .. نیست؟ مامانم شاید نزاره تو این سن ..

برای به هم رسیدنه منو عشقم دعا کنین 🙇‍♂️♥️
تو ک الان اعتقادداری زوده چرا از۱۴سالگی نامزد کردی😔😔 ببین همین فاصلتون باعث شده اعصابت خورد بشه ...

نامزد نکردیم‌ک دوست بودیم الان دیگه همه میدونن که دوستیم و مال همیم واسه این گفتم نامزد

اخه واقعا زوده تو ۱۹ ۲۰ سالگی .. نیست؟ مامانم شاید نزاره تو این سن ..

بهونه میاری بنظرم من ۲۰سالم بود دوتا بچه داشتم الانم ۲۲سالمه 😕

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
چندسالشه دوستت؟ خب دوستت نداشت بهت نمیگفت که زیرآبی میرفت این چیزا طبیعیه حساس نشو ولی کنترل کن زی ...

۲۴

نامزد نکردیم‌ک دوست بودیم الان دیگه همه میدونن که دوستیم و مال همیم واسه این گفتم نامزد

منظورش اینه که تویی که ۱۴سالگی دوست میشی الان نباید بگی نوزده سالگی زوده براعقد اون موقع که بدتربود😕

مگه نمیگی نامزدمه؟؟اگ نامزد کردینو میدونه حتما میزاره لابد دوستین دیگه نگو نامزدم.:/

مامانم میدونه ولی الان زوده 

ای واااای پس موقعیتت تو خطره

مطمئن باشه هر اتفاقی ممکنه بیفته.حیفه نذار عمری ک بپاش موندی و روزهای خوبتون و تلاشهاتو یکی دیگه صاحب شه

وا دلیلت برا زود بودن چیه منودوس پسرم شرایطشو نداریم ولی امروزم بیاد قبول میکنم 

مامانم نمیزاره تو ۱۹ سالگی خب من که از خدامه

اعصابمو خورد میکنه این‌موضوع

دختر خوب به هر چی فکر کنی جذبش میکنی،

اگه واقعا پسره خوبیه پس نمیره طرف اون

توام شروع کن یه نامه واس اون دختر داییه بنویس و تمامی حرفاتو بهش بزن حتی فحشم داری بده هرررررچی میخوای بگو توش،بعد پارش کن،انقد این کارو انحام بده ک دیگه ب این موضوع فکر نکنی،افکارتو ب سمت چیزای مثبت و‌خوب ببر

ولی وقتی اینقد پسره خوبه میتونی رسمی عقد کنی و زحمتایی ک کشیدی رو با صبر الکی به باد ندی