2777
2789
عنوان

بیاین درد و دلمو بشنوین 😔

368 بازدید | 46 پست

سلام بچه ها من ۵ ساله با یکی دوستم و میشه گفت نامزدیم همه ی خانواده ها در خبرن و حتی مامانشم همیشه میگه عقد کنین و اینا من دوست ندارم تو ۲۰ سالگی عقد یا عروسی کنم و این چیزا بعد از اول همه با من خوب بودن فامیلاشون جز دختر داییاش کلا از سومین سال که همه فهمیدن بهم پی ام داد نشناخته هر چی میخاست گفت و کلا با هم بدیم و همه میدونن چند روز پیش نامزدمو دید و از الکی گفت من بهش گفتم که چه حسی داره عشقت منو دوست داره .. من فکر میکنم غیر مستقیم به نامزدم گفت دوست دارم خیلی سر این حساسم و واقعا اعصابم خورده خیلی ادمه اشغالیه واقعا 😔 من ۵ سال واقعا همیشه تشویقش کردم و تو ۵ سال به همه چی رسید با اسرار من یه ساله با زور من که باید ماشین بگیری ( چون میدونستم پولشو داره و اگه نخره خرج میشه بعدا پشیمون میشه ) ماشین گرفت از سال دوم کار خودشو زد خیلی خیلی واقعا هر دومون بالا رفتیم در کنار هم و همو دوست دارم اخر امسالم دارم یکم تحت فشار میزارم تا زمینی خونه ای چیزی بخره تا پولی که در میاره الکی خرج نشه و واقعا خودشم میگه اکه تو نبودی همشون الکی خرج میشد و الان هم مغازه داره هم کار خودشو و زیر دست کسی میست و بقیه زیر دستشم هم ماشینه عالی ولی واقعا این  دیونم کرده چیکار کنم 😭😔

برای به هم رسیدنه منو عشقم دعا کنین 🙇‍♂️♥️

خب هممم اگه بخواییم ایطوری حساب کنیم همیشه یه کسی بین دونفر ک یا دخترو دوس داره یا پسرو 

نمیشه به خاطر این ناراحت شد 

مهم اینه شما دوتا همو انتخابب کردین نه اینکه کی دوستون داره یا نداره 

یه عکس یادگاری زیر دوربین مرگ با عزرائیل دارن همه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوستت عوضی باشه هر چقدم جلوشو بگیری اتفاقی بخاد بیفته میفته

نه اصلا همچین ادمی نیست اخه من از اونا حرصم گرفته

چرا عقد نمیکنی جا پاتو سفت کنی و رسمی بشین؟

دیگه اونموق هرکی میخواد هر غلطی بکنه اگ شوهرت بمونه،میمونن واست اگرم شل ممد بازی دربیاره ک الان،و،اونموقع نداره مردی ک تعهد نداشته باشه تاهل فایده نداره،و ثالثا اینکه تو این موارد دو طرف باید چراغ سبز باشن ی طرف جلو نمیتونه بره

خب هممم اگه بخواییم ایطوری حساب کنیم همیشه یه کسی بین دونفر ک یا دخترو دوس داره یا پسرو  نمیشه ...

اعصابمو خورد میکنه این‌موضوع

بنظر من عقد کنید خیلی بهتره...

نذار از دستت بپره

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

عزیزم شما که اینهمه همدیگه رو دوست دارید چرا عقد نمیکنید بخصوص که اینهمه برای پیشرفت نامزدتون تلاش کردید اگر خدای نکرده چند وقت دیگه ازتون سرد بشه و با دختر دیگه ای ازدواج کنه جز پشیمونی چیزی براتون نمیمونه

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️