2777
2789
عنوان

آرایشگرا پولشون حرومه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10847 بازدید | 305 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که کردم ریزش شدید گرفتمتا الان ریزش دارمخدا کنه برا تو اینطوری نشهموهام تموم شد

من حالا شلاقی موهام رفت گفتش باید دوباره بیای تثبیت

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

خب برو پیش آرایشگر گیر بده بهش لاعقل یک مقدار از پولتو برگردونه

بگو هیچ جای دنیا کراتین تو دو مرحله نیست موهام آسیب میبینه

بگو یا ی مقدار پولمو میدی یا شکایت میکنم

یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه 

نرو عزیزم همین که نرم شد کافیهباز مواد می‌زاره برا مو خیلی مضره دو بار پشت سر هم

خب یکبار رفتم حموم موهام شلاقی بودنشو از دست داد میترسم یک بار دیگه هم برم کلا برگرده یعنی نزدیک ۱۰ میلیون پول دادم برای یک هفته😭

خب برو پیش آرایشگر گیر بده بهش لاعقل یک مقدار از پولتو برگردونهبگو هیچ جای دنیا کراتین تو دو مرحله ن ...

پس نمی‌ده اصلا قبول نداشت 

تو مرحله آخر کراتین گفته بود ممکنه ۲۰ روز دیگه یکم برگرده اگه بیای دیگه کامل تثبیت میشه 

اینجا هم چند نفر گفتن باید سه چهار بار بری تا مواد بزنه 

نمی‌دونم چیکار کنم😭😭😭😭

اره واقعا خیلی حروم خورن من قسم خوردم حتی برای اصلاح صورت هم نرم چون ۱۵۰ هزارتومن برا اصلاح با بند م ...

برای اصلاح پول اضافه میگیرن ولی ادم مجبور بره خصوصا پرموها نمیشه با سبیل و ابروی ناجور ...

چون میدونن مجبوریم گرون حساب میکنن

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
معمولا کراتین بار اول کمتر میمونه منم بار اول رفتم زود حالتش برگشت اما دفعات بعد تثبیت میشه به شما ه ...

خیلی ممنونم🙏🏻

شما چند روز بعد از دفعه ی اول، برای بار دوم رفتین ؟

عزیزم خیلی ممنونم❤️قوطی شو دیدم بنفش بود کامل اما چون چشمام ضعیفه و عینک نداشتم متاسفانه نتونستم اسم ...

عزیزم من عکس تو ندیدم ولی باتوجه به گفته های خودت که موهات خیلی مجعدبوده احتمالا کراتین کارت توانتخاب مواد برات اشتباه کرده یعنی موادضعیفتری استفاده کرده،برای موهای شماکه اگر نچرال بدون رنگ باشه (عکستوندیدم)باید مولدهای آنزیمی و نانو کراتین ها استفاده میشدکه میگی سبک سازی کرده شاید هم آنزیم زده با بستر سازی که موهاتون خشکی نده،تعداداتوکشی باتوجه به حرفهای خودتون ده دوازده بار برای مو ضخیم ومجعدخیلی کمه باید تخصصی تراتومیکشید ،الانم اگر برای بار دوم برید ویتامینه کنه موهاتو بازم لختی شلاقی نمیگیره کراتین کارت کلا تو فاز احیا گرفتن موهاته وشما دنبال لختی،حداقل ازش بخواه باتوجه به اینکه باعث مشکل خودش بود یکماه بعد بازم کراتین کنه برات رایگان،چون با ویتامینه کردن احیا میگیری نه صافی ،اگرامکانش بود عکس بذاروپاک نکن من نتونستم عکس روببینم

مامان یه گل دختر قشنگ،که خدا از بهشت آوردتش توزندگیم،ازروزیکه اومده همه زندگیم بوی بهشت گرفته،منتظردومین معجزه شم ،خدایابه دستهات خیره شدم بازم طعم مادری روبهم بچشون😍

من موهام خیلی پر بود رفتم پروتین تراپی و همونجا کلییییی از موهام ریخت و بعدشم کلی ریخت 😭😭😭😭😭😭

جقدر شد هزینه پروتئین تراپی؟

منم موهام وزه خیلی تو سرم بود برم همه خیلی هارو میبینم ریزش شدید گرفتن 

بعدش موهات در اومد دوباره؟

_