2777
2789
عنوان

آرایشگرا پولشون حرومه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10848 بازدید | 305 پست
خوش ب حالتون چه پولایی دارین.ارایشگاه نرفتم تا بحال حتی عروسیم

اره واقعا من الان لنگ ۳ ، ۴ تومنم باشوهرم تصادف کردیم خرج ماشین کنیم حالا خرج خونه هیچ این ماه رو نور و هوا میخوریم

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

عزیزم من کراتین کارم اسم مواد روبهت گفت؟خودت قوطی مواد رودیدی ؟میشه بگی چه مراحلی رو انجام داد؟عکس قبل کراتین رومیفرستی؟عکس الان هم بذار،خوشحال میشم کمکت کنم

مامان یه گل دختر قشنگ،که خدا از بهشت آوردتش توزندگیم،ازروزیکه اومده همه زندگیم بوی بهشت گرفته،منتظردومین معجزه شم ،خدایابه دستهات خیره شدم بازم طعم مادری روبهم بچشون😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم رفتم پیش یه نفر با التماس خواست برم همسایه مون بود گفت تخفیف میدم منم دلم نیومد تخفیف بگیرم چون مطلقه هست. پول زیاد گرفت مواد گند زد که آبریزش چشم تا دو روز ولم نمی‌کرد بعد از حمام هم دقیقا موهام مثل اول شد بهش نگفتم اما اصلا راضی نیستم دو ماه پیش سالن را جمع کرد بس که متقلبه براش نشد

ای کاش همچین ارایشگری گیر مشتری عوضیم میوفتاد که هنوز ۸۰۰ تومن پول میکاپ و شینیونم رو ندادگدا پرستار ...

حالا من که خوش حسابم کی گیرم افتاد🤦🏻‍♀️

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

کاش امثال شما بس میکردید. منم تا حالا آرایشگاه نرفتم حتی برای کوتاهی ساده. حتی برا جشنها. ولی حسرت ...

دقیقاً گل گفتی 

به خدا هیچکس بیمار نیست ۱۰ ساعت زیر دست آرایشگر بشینه بخدا ۱۰ ساعت تو سالن بودم نه آب می‌تونستم بخورم نه غذا بدنم خشک شده بود و گردنم درد گرفته بود به خاطر جنس بد موهام مجبور شدم برم هم خشک بود هم ضخیم هم زبر مدام گره می‌خورد و کش مو گیر میکرد تو موهام، حقوق کار کردن خودمو دادم آخرشم خراب شد💔

می تونی بری اتحادیه شکایت کنی پوبت رو کامل بهت برمی گردونن

گفت باید بیای تثبیت حالا فعلن نمیتونم برم شکایت چون خودش گفت دیگه باید برم، البته گفت رایگانه 😂🤦🏻‍♀️

اره واقعا من الان لنگ ۳ ، ۴ تومنم باشوهرم تصادف کردیم خرج ماشین کنیم حالا خرج خونه هیچ این ماه رو نو ...

عزیزم ماهم پول باد آورده نیست به امام حسین کلی درس خوندم تا پرستار بشم🤦🏻‍♀️💔 بابام کارگره چون حقوق خودم بود اجازه داد وگرنه اصلا اجازه نمی‌داد من حتی ابرو هامم برنداشتم

خیلی پول زیاد میگیرن. ی رنگ مو ساده خداتومن پول میگیرن شاید یک دهم ش پول رنگ باشه بقیه ش پول حروم

بابا یه بنده خدا تو ارایشگاه کار میکرد میگفت

وقتی عروس میاد برای ارایش عروس vip

بهترین و گرون ترین موادو نشونش میداد

بعد که عروس میومد رنگشو میرفت اون پشت ارزون ترین و بی کیفیت ترینشو باهم قاطی میکرد میریخت

دوستمم برای ارایش عروس رفت  بهترین و گرون ترین ارایشگاه شهرمون

انقدر مواد دکلره ش داغون بود موهاش بعدش همه ش خورد شد

عزیزم من کراتین کارم اسم مواد روبهت گفت؟خودت قوطی مواد رودیدی ؟میشه بگی چه مراحلی رو انجام داد؟عکس ق ...

عزیزم خیلی ممنونم❤️

قوطی شو دیدم بنفش بود کامل اما چون چشمام ضعیفه و عینک نداشتم متاسفانه نتونستم اسمشو بخونم 

مراحلشم تا جایی که یادمه اینطوری بود» اول کامل موهامو شستن چند بار بعد خشک کردن با یه دستگاه بخور سرد بخور دادن بعدم سشوار زدن ، بعدم شروع کردن مواد زدن ، یک ساعت و ربع روی موهام بود و حینش حرارت میدادن ، بعدش سبک سازی کردن بعدشم شروع کردن به اتو کشی هر شاخه مو هامو حدود ده بار اتو کشید، دو دور کامل اتو کشید. بعدش شست موهامو و ماسک زد و بعدش روغن آرگان و سشوار

عزیزم عکسشو تو این تاپیک گذاشتم حالا بازم برات می‌ذارم خیلی ممنونم ❤️💛💛