2777
2789

تقصیر خودم بود اون خیلی خوب و مهربونه من لیاقتشو ندارم چرا حرفایی میزنم ک ناراحتش کنه میخام برم پیامش بدم بگم ببخشید ولی میترسم فکر کنه از ترس اینکه تنها بشم میگم نمیدونم چجور از دلش دربیارم لطفا راهنمایی کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چیکار کردی

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

شاید تقصیر اونه 

چرا بحث پیش اومد بگو بلکه اون باعث این حرکته

چرا خودتو‌دست پایین میگیری 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چراااااگر فکر میکنی در حقش اشتباه کردی معذرت خواهی کن حتمانزار غرورت باعث نابودی رابطت بشه

اره ولی نمیدونم کی معذرت خواهی کنم الان یه ساعت گذشته ولی دلم نمیخاد ناراحت باشه. نمیخام فک کنه از ترس و وابستگیه ک عجله دارم معذرت خواهی کنم

چون گفت میتونی بری؟ من داغونش کردم اون خیلی مهربونه خیلی حرفای بدی بش زدم

آخه باید کامل توضیح بدی چی گفتی و چرا گفتی

اصولاً آدما حتی توی بدترین شرایط هم نباید بکن میتونی بری

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

اره ولی نمیدونم کی معذرت خواهی کنم الان یه ساعت گذشته ولی دلم نمیخاد ناراحت باشه. نمیخام فک کنه از ت ...

یکم صبر کنی بهتره

بزار اونم آروم شه

بعد بشینین حضوری صحبت کنین نه تو چت

چون اینجوری سوءتفاهمات بیشتر میشه