2777
2789

من  لیسانسم و کارمند رسمی هستم،(معلم دبستان) متولد دی ماه 62،تا حالا ازدواج نکردم، دو سال و نیم پیش با پسری آشنا شدم که 9 سال کوچیکتره و متولد بهمن71، ایشون لیسانس مهندسی داره ولی حسابداره، حدود دو میلیارد سرمایه داره، همش رو پا خودش بوده و خانوادش هیچ کمکی نکردن، پسره قد بلند و خوش تیپه، و اینکه تو بچگی استخون نرمی گرفته و پای چپشو یه کم کج میذاره،البته راحت راه میره،رانندگی میکنه و مشکلی نداره، تحقیق هم کردیم اوکی بوده و همه خیلی تعریفشو کردن، ما خانوادمون شلوغه و یه خواهر برادر نابینا دارم، ولی اونا دو تا بچه،مشاوره زیاد رفتیم تا به نتیجه برسیم، خیلی نگرانم،خواستگاری هم اومدن و مامانم بار دوم گفت چرا پاشو کج میذاره، از این حرف مامانم دل چرکین شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم ازدواج کن و حرف مادرتو گوش نده اگه خودت تمایل داری

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

والا ۹سال ازت کوچکتره این مهم تره تا پاش

۹سال خ زیاده .بنظر من این ازدواج درست نیس

خانوادش موافقن؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

این همه تفاوت سنی به نطرم جالب نیست برای یک زن فردای روزگار نشه سرکوفتت بزنه بالاخره زن زود شکسته میشه عجولانه تصمیم نگیر 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
سلام دهه شصتی از همینجا تف به بختمون که همه چی واسمون سهمیه بندی بود

حتی ازدواجم واسمون سهمیه بندی کردن 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ببین ویژگی مرد زندگی داره .با اراده اس .مامانی نیست .دوست داره 

خرج میکنه 

اهل بگو و صحبت و شوخی .هیز نیست . با شخصیت. مودبه .متین .خانواده دوست .اهل زندگی .اهل کار .حقوق ماهانه چقدر داره .چقدر پس انداز داره خونه ماشین داره شخصیتش بسنج ظاهر که چند سال بعد از چشمت میافته 

اینا رو ببین.

همه چی خوب میشه تلاش کن