2777
2789
عنوان

دوستای مشهدی میاید یه ادرس خواستم

103 بازدید | 24 پست

....

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
بفرمایین

پارسال اومدیم مشهد نمیدونم کجا بود یه فروشگاه خیلی بزرگ بود کنار باغ گیاه شناسی مشهد فقط اینو میدونم اسم فروشگاه رو میخوام ک امسال اومدن برم خیلی فروشگاه خوبی بود اسمشو نمیدونی؟؟؟؟

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پارسال اومدیم مشهد نمیدونم کجا بود یه فروشگاه خیلی بزرگ بود کنار باغ گیاه شناسی مشهد فقط اینو میدونم ...

اون سمت پاساژ امیر و بازار بین المللی هست نمیدونم کدوم مد نظر شماس

فروشگاه چی بود پوشاک یا خوراکی ؟

فروشگاه پوشاک بود همچی اسباب بازی لباس کفش همچی خیلی بزرگ بود 

داخل خود باغ گیاه شناسی هم تو پارکینگش یک فروشگاه هس همینجوری که شما میگی

اره همینو میگم اسمش نمیدونی چیه دقیقا جفت گیاه شناسی

داخل خود باغ گیاه شناسی هم تو پارکینگش یک فروشگاه هس همینجوری که شما میگی

عزیزم میشه بگی کدوم بلوار یا ادرسشو بگی چون ما داریم میایم مشهد میخوایم بریم اون فروشگاه

خب دوباره برو پیش همون باغ گیاه شناسی...

خب ادرسشو ندارم