2777
2789
عنوان

دوستای مشهدی میاید یه ادرس خواستم

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 24 پست
از کدوم سمت میاین بزرگراه پیامبر اعظم یا بزرگراه باغچه؟

ما پباده رفتیم نمیدونم بخدا 

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
از کدوم سمت میاین بزرگراه پیامبر اعظم یا بزرگراه باغچه؟

فقط میدونم یه پارک بزرگی روبروشه 

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه الان که میگی تو راهیم داربم میایم از کدوم شهر میاین تا من بدونم از کجا باید آدرس بدم

اها از سمت نیشابور و اینا میایم ولی الان نمیریم اول میریم هتل بعد میریم

اون اسمش پارک غدیره

ممنون عزیزم لطف کردی

اها از سمت نیشابور و اینا میایم ولی الان نمیریم اول میریم هتل بعد میریم

خوب از همون بزرگراه باغچه میاین همون سمت شهره باغ گیاه شناسی نزدیک پارک غدیر  وقتی رفتین هتل با نرم افزار نشان باغ گیاه شناسی رو جستجو کن از در هتل تا خود باغ دقیق می برتت. 

ولی خوب مشهد پاساژ خوب زیاد داره الماس شرق تو منطقه سپاد ، بازار فردوسی تو خیابون مفتح ،  پاساژای طرقبه هم خیلی خوبن 

خوب از همون بزرگراه باغچه میاین همون سمت شهره باغ گیاه شناسی نزدیک پارک غدیر وقتی رفتین هتل با نرم ...

ممنون عزیزم لطف کردی

قربونت التماس دعا ان شاءالله به سلامتی و دل خوش بیاین و به سلامتی و خوشی و حاجت روا برگردین

ممنون گلم حتما