2777
2789

خجالت میکشم بگم خب

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز خواستگاریم اومدم دست بدم به مادر پسره پام خورد به لیوانش چپه شد😭😭😭

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

چشم پزشک ازم پرسید چندسالته؟ 

منم بعد سه چهار باز عوض کردم سنم تازه درستش رو گفتم 

اولش کفتم ۱۴ ، بعدش گفتم نه ۱۶ ام و ...

اونم همینجوری دهنش باز مونده بود 😔😂

منو توی تایپک های کنکوری و درسی تگ کنین❤🥲

من واقعا افتزاح بوده کارم🤣 البته سوتی بود

یه خاستگاری داشتم خواهرش پیامم داد راجب مهریه داشتیم صحبت میکردیم

حرف راجب سکه بود

من میخاستم بنویسم فلان قدر سکه اشتباهی نوشتم فلان قدر سک.s میخام🤣(تازه ی برنامه کیبورد نصب کرده بودم عادت نداشتم باهاش تایپ‌کنم)

انقدرررر خجالت کشیدم ک به خاطر همین کارم ردشون کردم🤣🤣

توی این ۲۹ سال زندگی تنها کار خجالت اورم همین بوده

۷ سالم بود دوران عید همه خاندان مون خونه بابابزرگم ( بابای بابام ) بودیم فامیلای بابام شوهر خاله اش و خاله هاش دعوت بودن با بچه هاشون عمه من اصلا از یکی از شوهر خاله هاش خوشش نمیاد بعد داشتن آشپزی میکردم تمیز میکردن می‌گفت فلانی کوفت بخوره بترکه ایشالا آقا منم تو عالم بچگی مامانم اینا داشتن سفره مینداختن گفتم اگر بدونید عمه چی به فلانی ( شوهر خاله گفته ) نوچ نوچ نوچ همینطور پیاز داغش زیاد میکردم که ناگهان مامانم یه نشون محکم ازم گرفت که لال بشم ولی من مصرانه ادامه میدادم دختراش میگفتن خب چی گفته قشنگم عمه ام هی میزد تو سر صورت خودش من که نزاشتن بگم ولی زمانی که دختراش دیدم گفتم آره عمه ام گفته باباتون اینطوری بشه اینا آخرشب رفتن یه ایل آدم پشت سر من بودن که دهنم سرویس کنم آخرش بابابزرگم خدابیامرز گفت حق ندارید بهش دست بزنید وقتی یادش میوفته واقعا خجالت میکشم چرا ساکت نمی‌شدم 😂😂

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

اولین جلسه ای که یکی از شهرای اطراف محل زندگیم رفته بودم برای دفاع

زمستون بود و بوت پاشنه پهن پوشیده بودم ....وارد اتاق قاضی شدم دیدم سرش پایین با صدای بلند سلام دادم و گفتم فلانی هستم وکیل پرونده ساعت ۹

جمله ام تموم شد قاضی گفت بفرمائید بشینید خانم وکیل 

هنوز خانم وکیل از دهن قاضی کامل گفته نشده بود که از دم در تاااا به فاصله یدونه صندلی مونده به سکوی میز قاضی پام در حد ۹۰ درجه باز شد

فقط نمیدونم خودمو چجوری نگه داشتم که پخش زمین نشم....

هیچی دیگه قاضی دید نیومده تیک آف میکشم حکم به نفع موکلم داد

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
روز خواستگاریم اومدم دست بدم به مادر پسره پام خورد به لیوانش چپه شد😭😭😭

و من که میز عسلی گذاشتم رو انگشت پای پسره

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
و من که میز عسلی گذاشتم رو انگشت پای پسره

😂😂

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕