2777
2789
عنوان

درست کردن آش

108 بازدید | 17 پست

سلامم به همه خوبین من یه سوال داشتم تو یخچال یه کم ماست هست و میدونم اول و اخر میره دور و من با اینکه تا حالا آش نپختم میخواستم بدونم اگه اون ماستو آش کنم آش خراب میشه؟؟

از مامانم پرسیده بودم گفت خیلی باید مواظب باشی زود می بُره

اش ماست داریم. من هم با نخود و هم باقلا خوردم. فقط ماست را در اخرین مرحله اضافه می کنند و با دمای خیلی پایین و مرتب هم می زنند تا فقط گرم بشه. اگه به دمای جوش برسه یا جوش بخوره، خراب میشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اش ماست داریم. من هم با نخود و هم باقلا خوردم. فقط ماست را در اخرین مرحله اضافه می کنند و با دمای خی ...

سلام عزیزم اره میدونم اونم مامانم تازگی ها درست کرده بود و خوشم اومد 

شما استفاده می‌کنید؟اگر خوبه بگیرم من هم من چایی مامانم برام از لاهیجان اورده از این محلی ها خریده خ ...

عزیزم اگه منظورت اونن کیسه چایی هست اگه به طعم چایی با کیسه حساس نیستی بخر اینجوری صاف کن نمیخواد ما دیروز مهمون داشتیم و من چایی قبل ناهارو با دو تا کیسه چایی از اینی که گگفتم دم کردم ولی با یه قوری چینی سفید که توش دیده نشه چون گفتم شاید مامان و ابجیم خوششون نیاد اینجوری دردسر صاف کن نبود 

چه خوب دستت درد نکنه اتفاقا این چایی ها خیلی درشت هم هست 🙏🏻

از اینا فکر کنم تو مغازه هایی که پلاستیک و شیشه و اینا دارن میفروشن البته من یا مامانم چایی رو همینجوری با قوری دم میکنیم یعنی دیروز من گفتم اونا باشه بهتره وگرنه پارسال ابجیم چایی با کیسه رو خورد خوشش نیومد 

شما استفاده می‌کنید؟اگر خوبه بگیرم من هم من چایی مامانم برام از لاهیجان اورده از این محلی ها خریده خ ...

سلام عزیزم ببخش نظر میزارم این کیسه چایی رو خریدی امتحان کنی؟؟