2777
2789
عنوان

درست کردن آش

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 17 پست
سلام عزیزم این چه حرفیه😘نه هنوز نرفتم خرید عزیزم

دیدی بعضیا چایی دم کردنی تو قوری تفاله گیر استیل میزارن بعد چایی رو میریزن تو استیل روشم اب جوش میریزن؟

مامانم از اونم خوشش نمیاد میگه مزه استیل میگیره از این کیسه هم خوشش نمیاد میگه مزه چایی رو عوض میکنه ولی کیسه خیلی بهتر از استیله هم صاف کن نمیخواد هم اون کیسه با تفاله ی چایی میره دور 

دیدی بعضیا چایی دم کردنی تو قوری تفاله گیر استیل میزارن بعد چایی رو میریزن تو استیل روشم اب جوش میری ...

آره دیدم 

خب مادرتون از چایی صاف کن استفاده میکنن 

راضی نیستن از این هم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیدم خب مادرتون از چایی صاف کن استفاده میکنن راضی نیستن از این هم ؟

من فکر کنم از پنجشنبه شب چایی رو با این دم میکنم یه بار بهش گفتم ببین بوی کیسه رو نمیگیره گفت طعمشو عوض میکنه چایی رو هم من میزارم هم مامانم ولی بیشتر من میزارم تا قبل چهارشنبه که اونکارو کردم چایی رو مثل قبل دم میکردم مامانم اون روز قبل اومدن خاله ام داشت چایی دم میکرد و ول کرد اومد خونه و من لحظه اخر رفتم به داد چایی رسیدم ابش سر نره قوری کلا پر اب شده بود من یه بار رفتم از اونور یه قوری اوردم پارسال من میخواستم قوری بخرم که یه چیزی خریدم از قبل داشتیم یعنی دو تا قوری عین هم داریم یکیش اونوره یکیش واسه سماوره بعد مامانم اونو دید گفت چایی رو دست نزنیا خراب میشه بعد مهمونا که اومدن رفتم چایی بریزم و تو قوری اب جوش میریختم که راحت باشم و بعد گفتم با قوری سفیده اونجوری چایی دم کنم و یه بار دیدم پررنگ بود چاییش