اگه اینطوریه ما هم خیانت و بدی دیدیم از بعضی دختر ها
بیاییم بگیم دخترای الان همه بد شدن ؟
این جنگ جنسیتی نمیدونم کی تموم میشه
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از همه نظر خوبه ولی خیلی کم بهم توجه میکنه. نمیدونم شاید اولین بارشه اینجوریه؟ همش کار میکنه. چه کاری که پول دربیاره چه کار واسه دوست و آشناهاش. هرکی بهش زنگ بزنه کمک بخواد سه سوته میره کمکش. ولی به من که میرسه کم زمان میزاره. خودش میگه خیلی عاشقتم و از اینکه نمیتونم زیاد باهات زمان بزارم ناراحتم. ولی ناراحتی اون چه فایده برای من داره؟ گاهی اوقات یادم میره تو رابطم. با سینگلی فرق ندارم. نه زنگ میزنه نه میاد پیشم نه چیزی برام میخره😒 همش میگه از تو بهتر هیچ جا پیدا نمیکنم یدونه ای. بعدا برات جبران میکنم. من الان میخوام برام جبران کنی بعدا کی هست؟ شاید بعدنی وجود نداشته باشه. شاید بعدا نخوام پیشت باشم با این رفتار هات....
والا چیزایی که داریم میبینیم همشون بدن. خداروشکر ایکاش پسر خوب هم وجود داشته باشه
ما هم چیزهایی که مبنیم بده
ولی هم دختر خوب هست هم پسر خوب
فقط خدا رو دعا کنیم سر راه همون قرار بده
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
مثل رابطه من میگه بعد جبران میکنم خخخخخخخخخخخزنگ کی ها میزنه؟ پیام چی کی ها میده؟ چت میکنه زیاد یا د ...
ببین ۶ ماهه تو رابطم راهمون دوره تاحالا پا نشده بیاد منو ببینه. منم شرایط رفتن ندارم ۱۸ سالمه. من دیوانه شدم همش میگم زنگ بزنیم حرف بزنیم. تو این ۶ ماه فقط ۴ بار تلفنی حرف زدیم باورت میشه؟ یکی دوبار گفت لهجه دارم (خجالت میکشه) صد بار گفتم اشکال نداره اتفاقا خیلی لهجه تو دوست دارم. بخدا بهونه میگیره فقط. پیام هروقت از سرکار برمیگرده بهم میگه برگشته. یکم حرف میزنیم بعد میخوابه. بیدار میشه بهم میگه بیدار شده بعد دوباره به کاراش میرسه تا شب. شب قبل از خواب حرف میزنیم تا زمانی که اون بخوابه. یعنی همیشهههه در دسترسشم. هر وقت اون زمان داشته باشه حرف میزنیم. راجب به جنسی بودن اصلاا. چون میدونه حرفشو بزنه من خداحافظی میکنم. خط قرمزمه قبل ازدواج. البته خودش یکم آدم معتقدی هست اینچیزا نمیخواد ازم.