2777
2789

لحظه زنجبیل زیاد  داشتم دارچین نمیدونم چیه

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لحظه دارچین لحظه ای هست که یاس کل قلبت رو پر می کنه لحظه ای که احساس می کنی خیلی تنهایی، لحظه دارچین درست همون لحظه ای هست که تو اوج نا امیدی ادامه می دی و تو به لحظه دارچین پیروز می شی

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

یه چینی رو دار میزنن میشه دارچین ☺️ لحظه ای که آقای شکوری  تونست کل جوکش رو کامل بگه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یه چیزیه که مجتبی شکوری رواج داد.بزنید تو‌گوگل بببینید...لحظه ای تو زندگی که تو اوج ناامیدی هستیم ول ...

لحظه ای بود که قبول کردم اون آدم دیگه تو زندگی من نیست و ادامه دادم بازم