2777
2789
کانال یا پیج سراغ داری عزیزم؟ موندم واقعا

چرا تک پوش نمیگیری گلم الان دیگه از این النگو تکا مد نیست تو سن و سال پایین.تو فیلم های ترک و هالیوودم ببینی همه ساده هستن ولی یه تک پوش و ساعت خیلی شیک با یه گردنبند  میندازن البته این نظر منه.اولی بهتره دومی و سومی خیلی حاج خانومی میشه

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
ن میخوام از کانال بخرم

فک کنم قیمت کانالی که رفتی به روز نباشه..امروز طلا خیلی گرون شده...قیمت جدید بگیر

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزش پول لعنتی ما ک روز ب روز پیت تر میشه گفتم خورده خورده پس انداز کنم طلا بخرم واسه اینده های دووو ...

الان طلا بخری واسه پس انداز؟ببخشید ولی حماقت محضه...الان فقط ضرره..فقط ضرر

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ن میخوام از کانال بخرم

اینکارو نکن مگه ندیده ادم طلا میخره برو حتما از نزدیک سرت کلاه نره مواظب باش این چیزا که قیمت بالایی دارن ریسکه

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
انلاین میزنه قیمت و گرمی۱۶۲هست گمونم الان😥

حالا باز مطمئن شو من یکم شک کردم

📈 #نبض_بازار

دلار

5،049 تومان   🔼   1.16%

سکه امامی

1,714,000تومان 🔼 4.51%

گرم طلای 18 عیار

162,275 تومان 🔼 1.65%

اونس جهانی طلا

1,347.99 دلار  🔼  0.06%

شاخص کل بورس تهران

96,489.72  واحد  🔼  0.07%

الان طلا بخری واسه پس انداز؟ببخشید ولی حماقت محضه...الان فقط ضرره..فقط ضرر

درسته ک رفته بالا ولی خوب چندسال دیگه بیشتر ازینه باز

مثلا ۱تومن و چ کنم ک چندسال دیگه بیشترشده باشه

حداقل باز چندسال دیکه ۱۵۰۰میشه باطلاخریدن