2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رژیم که نمیگیرم ولی رعایت میکنم قند و شکر حذف نوشابه و نوشیدنی‌های مصنوعی حذف هوس کنم در حد ی کوچولو غذاها هم رعایت میکنم همه چی میخورم اما به اندازه فست فود هم به ندرت 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
رژیم که نمیگیرم ولی رعایت میکنم قند و شکر حذف نوشابه و نوشیدنی‌های مصنوعی حذف هوس کنم در حد ی کوچولو ...

منم اینکار هارو انجام میدم

اما بعضی وقتها یکهو شدیدا میل به خوردن پیدا میکنم حتی اگه گرسنم هم نباشه، یا بعضی وقتا که غذای مورد علاقه باشه سخت میتونم ازش چشم پوشی کنم🥲

اصلا بحثم گرسنگی نیست عزیزمولع خوردنی که اصلا گرسنه هم نیستی و سراغت میاد

باید خودتو سرگرم کنی سعی کنید بهش فکر نکنی چون حتی اگه گشته هم نباشی بهش فکر کنی واقعا گشنت میشه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

منم اینکار هارو انجام میدماما بعضی وقتها یکهو شدیدا میل به خوردن پیدا میکنم حتی اگه گرسنم هم نباشه، ...

اینجور مواقع من ی کم میخورم که هم تو دلم نمونه 😂 هم هوسم از بین بره که فک نمیکنم خیلی تاثیر داشته باشه یا بعدش چای سبز میخورم 

اینجور مواقع من ی کم میخورم که هم تو دلم نمونه 😂 هم هوسم از بین بره که فک نمیکنم خیلی تاثیر داشته ب ...

بعد شما کافه و اینا هرچند وقت یکبار میری 

بعد از اون شیرینی هاش و اینا هم سفارش میدی یا فقط کافی

بعد شما کافه و اینا هرچند وقت یکبار میری بعد از اون شیرینی هاش و اینا هم سفارش میدی یا فقط کافی

همیشه بدون شکر میخورم کیک هم خیلی کم جالب اینه  از شیرینی زده شدم و اصلااا دوست ندارم