2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیریت👌🏻

میتونی لیسانس مدیریت بگیری شغلت یه مقدار تضمین تر باشه بعد ارشد روانشناسی بگیری

اینم بگم علاقه مهمتره و موفقیت تو یه رشته بستگی به خود ادم داره شاید روحیات تو به مدیریت نخوره و تو روانشناسی موفق تر باشی، مسیرو درست انتخاب کن که بعدا حسرت نخوری

نه بابا من مدیریت صنعتی هستم ارشدم دارم بیکار

کدوم دانشگاه؟ معدلت چطور بود؟ رو مهارت های فنی و نرمت هم کار کردی؟ کاراموزی حتی شده رایگان تو دوره دانشجویی که کمتر پول احتیاج داره و خانواده بیشتر حمایت میکنند رفتی؟‌ خیلی از شغل ها از دله همین کاراموزیا بدست میان 

اگر شرکت ببینه بهره وری خوبی داری که از دستت نمیده اولویتش برا استخدام های رسمی بعدیش شمایی

کتاب های مرتبط با رشتتو خوندی؟ با ادمای تو این حوزه ارتباط گرفتی اشنا داشته باشی؟ زبان بلدی؟

صفحه لینکدین داری؟

خیلی از شغل ها از تو همین اشناهای مرتبط با رشتت و صفحه لینکدینت در میاد

من بعید میدونم کسی که همچین کارایی کرده باشه بیکار بمونه.....

مدیریت خوبه مثلاً برای آزمون های استخدامی آموزش و پرورش و بانکها یا توی صنعت و معدن کارخانه ها پارتی ...

جملتون سوالیه؟مدیریت صنعتی توی شهرهایی که صنایع زیاده خوبه

مديريت مالی و دولتی اداره ها و بانک ها میگیرن

آره مدیریت بازرگانی صنعت و معدن تجارت میگیره

کدوم دانشگاه؟ معدلت چطور بود؟ رو مهارت های فنی و نرمت هم کار کردی؟ کاراموزی حتی شده رایگان تو دوره د ...

دانشگاه باهنر کرمان پیوسته بودم معدلم ۱۶٫۸۰ همه‌ی کتابها در طول تحصیل مو با دقت درست خوندم مدرک کامپیوتر هم دارم زمان دانشگاه هم ۳ ماه کارآموزی بودم توی یه شرکت رشته ام رشته خوبیه توی شهرمون معادن کارخانه و شرکت هست ولی متاسفانه همه پارتی بازی هست بعدشم اونا دنبال مرد هستن چون محیط معادن و شرکت ها کارخانجات مردانه هستش اونا هم دنبال مرد هستن 

جملتون سوالیه؟مدیریت صنعتی توی شهرهایی که صنایع زیاده خوبهمديريت مالی و دولتی اداره ها و بانک ها میگ ...

آره منم مدیریت صنعتی خوندم توی شهرمون معادن کارخانه و شرکت ها زیاد هست ولی متاسفانه پارتی بازی هستش 

دانشگاه باهنر کرمان پیوسته بودم معدلم ۱۶٫۸۰ همه‌ی کتابها در طول تحصیل مو با دقت درست خوندم مدرک کامپ ...

اره از این جهتم هست به نیاز منطقه و خود منطقه زندگی هم بستگی داره 

ولی شهرای بزرگ مثله تهران، اصفهان که صنعتین خیلی درخواست کار بیشتره اگه امکان جا به جایی داری بیا شهرای بزرگتر ...

من اگه جات بودم میخوندم برا دکترا که بتونم شبکه سازی با همکلاسیا و استادای جدید هم داشته باشم که کار پیدا کردن برام راحت تر شه خیلی از شرکتا به جای آگهی استخدام به استادای دانشگاه یا یه سری مراکز کاریابی خوده دانشگاه میسپرن....

البته جدای از اون برای استاد شدن و تدریس درس میخونی اولش شاید حق تدیسی باشه تو دوران دانشجویی ولی سابقه و اینات بیشتر بشه خیلییی جای پیشرفت داره اگه اهل مقاله و کتاب نوشتن و اینا باشی