2777
2789

چیکار میکنید خونه و زندگی خوبی دارم ظاهر خوبی دارم شغل خوبی دارم الآنم شوهرم دوستم داره ولی همش به یک ماه قبل فکر میکنم که دعوا شد و گفت منو نمیخواد صبح ها که میره سرکار آهنگ غمگین میذارم و آشپزی میکنم 

هر کاری می‌خوام بکنم یه حس منفی نمی‌ذاره می‌خوام برم باشگاه این فکر میاد به سراغم حس میکنم تو زندگی مشترکم شکست خوردم می‌خوایم بریم مسافرت دلم نمیخواد برم خوش بگذرونم چون فکر میکنم زندگی مشترک خوبی نداشتم دلم میخواد هیچ کاری نکنم 

تازه عصر ها که خونه هست دلم نمیخواد بهش توجه کنم با این عذرخواهی کرده ولی من دلم پره با هیچی درست نمیشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا این درک میکنم من اگه از شخصی دوسش دارم یه حرف بد بشنوم دیگه باهاش مثل ادم سابق نمیشم 

چه برسه بگه دوسم نداره واقعا سخته 

ولی راه حل هست از الان شروع کن به توجه کردن به رفتاراش متوجه میشی که اون حرفش باقصد و نیت بوده یا چون فقط عصبانی بوده یه چیزی گفته

تو دعوا ادما همه چي ميگين اين هم كه ميگن واقعيت ها را ميگن دروغه و قتي عصباني هستي  متاسفانه ميخواي طرف روبروت را بسوزوني و حرف هايي زده ميشه كه درست نيست

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اااااای کاااااااااش همه چی زندگیم اوکی بود تنها دردم دوست نداشتن شوهرم بود فدای تااااار موهااااااام

من زیاد فانتزی بودم و دنبال عشق و عاشقی حالا که اون طور که باید پیش نرفته کل زندگیمو باختم

واقعا این درک میکنم من اگه از شخصی دوسش دارم یه حرف بد بشنوم دیگه باهاش مثل ادم سابق نمیشم چه برسه ب ...

گفت منو نمیخواد و اسم  طلاق برده و حرفای بد بعدا که فهمید اشتباه کرده و اشکای هر شبمو میدید که حالم خوب نمیشه میزد تو صورت خودش 

ولی انقد فشار روانیش برام زیاد بود هر شب بدون استثنا خواب دوران دبیرستان و زندگیم تو ده سال قبل رو میبینم انگار ذهنم فقط میخواد از این فضای زندگی مشترک دور بشه انگار هیچ چی نشده 

تو دعوا ادما همه چي ميگين اين هم كه ميگن واقعيت ها را ميگن دروغه و قتي عصباني هستي متاسفانه ميخواي ...

اره خب خودمم میفهمم خیلی پشیمونه از حرفایی که زده ولی منم حس میکنم حق من نبود این چیزا رو بشنوم نمیتونم ببخشمش چون می‌دونم اشتباه کرده