2777
2789

شوهرم رفته ی شهر دور بعد خونه خودم نمیمونم میگه تنها نمون  

خونه مامانم میمونم. خونه مادرشوهر هم دوتا برادرشوهر مجرد هستن اصلا راحت نیستم هی میگم راحت نیستم اصلا براش مهم نیس بیشرف فقط اصرار میکنه میگه اونجا هم برو  بعد میگه ده روز خونه مامانت میمونی 5 روز رو هم خونه مامانم ولی حتی چهار روز هم برام زیاده

ای خداااااااااااااااا از دست این بنده‌هات کجا فرار کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دیگه باید درک کنه پیش برادر شوهر های مجردت راحت نیستی 

کلا مردا اینجوری ان اگه با مادر و خواهر برادر خودشون راحتن فک میکنن زنشون هم باید اینجوری باشه 

ولی باید حق داد به هر حال اون دختر از خانواده دیگه ای بوده با کسانی دیگه بزرگ شده 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خوب برادرهای خودش هم راحت نیستند بگو اونا میخوان آزاد باشند تو این تابستان هرکی میخواهد آزاد بچرخه

واسش مهم نیس این چیزا 😕 هی میگم راحت نیستم زن جوونم هی میگع چ رلطی داره

عزیزم دیگه باید درک کنه پیش برادر شوهر های مجردت راحت نیستی کلا مردا اینجوری ان اگه با مادر و خواهر ...

واسش مهم نیس زبونم مو درورد از بس بگما

بیشتر تایم تو خونه ان

خب مثلا ی وقتایی  برو از صب تا غروب شب برگرد خونه مامانت

یا مثلا ی روز برو خونت زنگ بزن مادرشوهرت بگو من امروز خونم فردا میخوام برم خونه مامانم دوباره شما امشب بیا اینجا تنها نباشم من میخوام بیام برادر شوهرا هستن سختمه