2777
2789

نه این چه کاریه واقعا مگه اینکه نهایی باشه که اونم متن کتابو مفهومش اول میفهمیم بعد اگه نیاز شد حفظ میکنیم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

نه این چه کاریه واقعا مگه اینکه نهایی باشه که اونم متن کتابو مفهومش اول میفهمیم بعد اگه نیاز شد حفظ ...

خب آخه مثلاً یه درسی مثل شیمی یا حتی فیزیک هم حفظیات داره که کاریش نمیشه کرد مفهومی باید حفظ بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آخه مثلاً یه درسی مثل شیمی یا حتی فیزیک هم حفظیات داره که کاریش نمیشه کرد مفهومی باید حفظ بشه

نهایت چیزی که شما باید حفظ کنی چند تا چیزه روابط مثلثاتی انواع مشتق فرمول های فیزیک نحوه موازنه معدلات و کسر های کنکوری استوکیومتری ولا غیر

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

خوب باید حفظ کنی یه چیزی مثل تاربخ و جغرافیا و فلسفه رو باید حفظ کرد دیگه تا مفهومشو بفهمی البته من انسانیم

|•وتی لە حاڵت بڵێ، وتم:دڵی وێران، سەری حەیران،خەمی شاراوە، لاشەی بێ گیان•|🫠🤎🕊

خوب باید حفظ کنی یه چیزی مثل تاربخ و جغرافیا و فلسفه رو باید حفظ کرد دیگه تا مفهومشو بفهمی البته من ...

من تجربیم

اینا که آره واقعا چاره ای نیست ولی درسی مثل شیمی و زیست هم مفهومی هستن هم بعضی جاهاشون حفظیاتم دارن