مینیمالیسم🦋غروب، زیباترین پایان ارغوانی روز است 💜✨🌅ا🫶🏻تنها.. معیار درونی ام باورم به خویش است✨🌙آهسته و پیوسته رو همچون خورشید"همچون ماه"🎆🌚🌞🌙💫سلامت روانت از روابط خونی مهم تره🌬🌠🌸
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مینیمالیسم🦋غروب، زیباترین پایان ارغوانی روز است 💜✨🌅ا🫶🏻تنها.. معیار درونی ام باورم به خویش است✨🌙آهسته و پیوسته رو همچون خورشید"همچون ماه"🎆🌚🌞🌙💫سلامت روانت از روابط خونی مهم تره🌬🌠🌸
ول کن بابا محلشون نده منم یبار صبح رفتم تنها حلیم زدم پر راننده تریلی بود ۱۹ سالم بود یکم خجالت کشیدم ولی بعد گفتم بابا گور پدرشون بعد دیگه عین خیالمم نبود
تاپیکی هست که شرکت کنین و یه نظر معقول توش بذارین؟این چه طرز صحبت کردنه
معقول از نظر تو یا عام؟
نظر من هیچ مشکلی نداره ولی تاپیک چرا. تبعیض جنسیتی ، پایین دونستن جایگاه زن و احساس اینکه فضا متعلق به اقایونه و خانم باید معذب باشه و خلاصه بوی کپک میده