2777
2789

پدرشوهرم هم حقوق بازنشستگی میگیره

هم میره سرکار

ازاینور شوهرم دکتر میبره هزینه هاشونو میده 

میگن میوه بخر فلان بخر باهزینه خودش میخره اونا نمیدن پول اینترنت و شارژشن از شوهرم میگیره

بجز اینا ماهی ۲ونیم هم میزنه به کارت مادرش 

بعد به من میگ کم کم خرج کن به اخر ماه برسونیم باهاش حرف میزنم میگم بخدا خودمون میمونیم چرا اینجوری میکنی از طرف مادرش اینا بگو هزارتومن دادن دست بچه.

۵تومن داده به ابجیش چندماهه میگم پس بگیر میگ منو خواهرام باهم حساب کتاب نداریم ولی وقتی این ازاونا قرض میکنه باید حتما پولشونو بده

سال دیگ پسرم میره مدرسه درنظر دارم گرونترین مدرسه ببرمش سرویسم بگیرم براش🥲

بهم میگن برو خودت سرکار من برم سرکار که شوهر محترم قسط و قرض و میندازه گردن من خودش حقوقشو تقدیم مادرش میکنه😒

از اول بد عادتش کردی بعید می‌دونم الان بتونی تغییرش بدی گه پدر شوهرت سر کار نمی‌رفت حقوق بازنشستگی نداشت اون موقع کار شوهرت توجیه داشت کارش درست بود ولی الان کارش از ریشه اشتباهه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول بد عادتش کردی بعید می‌دونم الان بتونی تغییرش بدی گه پدر شوهرت سر کار نمی‌رفت حقوق بازنشستگی ن ...

از همون نامزدی وقتی فهمیدم دعوا کردم به بقیه گفتم

خودم خرج میکنما ولی همینک پیامک حقوقش میاد باید ازاون مثلا ۲۰تومن میگیره ۱۸تومن بمن میگه گرفتم

چون ۲رو داده ب اون سلیطه

میگم اضافه کاری واینستا بچه دلش تنگ میشه میگ نه نمیرسونیم میترسه نتونه خرج اونارو بده

زورم فقط ب مدرسه بچمو عوض کردن خونه میرسه که بتونم خونه رو عوض کنیم بیفته وو قرض ماهی ۱۰تومن بده واس وام

مهد کودک فرستادی باشگاه و نقاشی ؟از دو سال باید میفتادی تو چیزای مختلف که بشینه

اره باشگاه

مهد کودک میبرمش هرماه واسش لباس میخرم چند دست

هرچندروز یبارم میبرمش بیرون بچه رو حالا. یا فست فود یا کباب میگیرم براش

ولی دراون حدی نمیشه که کم بیاریم بفهمه ک نباید ب اونا بده🥲

از همون نامزدی وقتی فهمیدم دعوا کردم به بقیه گفتمخودم خرج میکنما ولی همینک پیامک حقوقش میاد باید ازا ...

ببین برو بیرون طلا ببین بیا بگو برای تولدم چی می‌خوای بخری برای روز زن چی می‌خوای بخری من طلا می‌خوام اگر رانندگی بلد نیستی برو رانندگی یاد بگیر مجبورش کن وام ورداره قسطشو بده حداقل یه پراید مدل‌دار بگیر بنداز زیر پات برو آرایشگاه موهاتو رنگ کن برو رسیدگی پوستی کن ادکلن خوب بگیر لباس‌های تو خونه‌ای و بیرونی خوب بخر یه مدت که حسابی خرج بکنی بفهمه نمی‌تونه برسونه دیگه به خانواده‌اش پول نمیده هفته حداقل یه بار برو رستوران رستوران نمی‌ری زنگ بزن اسنپ فود برات کباب بیاره خونه 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

ببخشید چه حرص دراره شوهرت امسالم بفرست پیش دبستانی گرون شوهرت برای شما زورش میاد خرج کنه بالاخره که ...

همون سال دیگ میره پیش دبستانی

گرونترین پیش اینجا ۲۵تومن میگیره البته

باز بهتر ازهیچه سرویسم میگیرم 

ببین برو بیرون طلا ببین بیا بگو برای تولدم چی می‌خوای بخری برای روز زن چی می‌خوای بخری من طلا می‌خوا ...

بخدا همین کارو میکنم

الان ماه پیش زورش زدم که فرش بخریم واس راهرو

خرید ولی سرماه که شد واسه یه سیبزمینی پیازم میگفت ندارم 

هی میگفت تو ولخرجی میکنی کارتشو گرفت ازم😔

ببخشید چه حرص دراره شوهرت امسالم بفرست پیش دبستانی گرون شوهرت برای شما زورش میاد خرج کنه بالاخره که ...

ینی مامانم دوست اشنا همه میگن برو سرکار

میگم بابا سرکار برم این یارو خوش خوشانش میشه دیگه😭

بخدا همین کارو میکنمالان ماه پیش زورش زدم که فرش بخریم واس راهروخرید ولی سرماه که شد واسه یه سیبزمین ...

تو هم غذا نمی‌پختی میومد خونه می‌دید تو بچه گرسنه‌ای می‌گفتی تو یخچال سیب زمینی و پیاز نیست چه جوری غذا بپزم

الان بچه تو باید کلاس زبان بره کلاس موسیقی بره یه کلاس ورزشی بره اصلاً کلاسی می‌فرستی بچه رو