2777
2789
عنوان

چرا فامیلای ما اینطوری آن میگن حتما باید شوهر کرد حتی به غلط

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 45 پست

دقیقا

تو فامیل ماهم همینه

از نظر اونا دختری که ۱۴سالگی شوهر کرده و دوسه تا بچه داره لولش از دختر ۳۰ساله ای که پزشکه و ماشین وخونه داره بیشتره و موفق تره

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر من که ۳۸ سالشه الان همکارش اومده خواستگاریش میگه من اینجوری نیستم که بگم باااااید شوهر کنم ،اگه اوکی نبود ردش میکنم بره

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

منم چون همه دوستام ازدواج کردن تو دبیرستان بعد کنکور به بیشرف ترین ادم دنیا جواب مثبت دادم که مجرد نمونم . اخرشم بعد دوسال جدا شدم پر از درد و مرض روحی و افسردگی شدید و بی خوابی و پرش پلک و اعصاب ضعیف و دلی گاهی با وجود اونهمه ظلم هنوز به یادشه

چون چیزی فراتر از این موضوع براشون تعریف نشده 

آدم ها به اندازه دانششون دیگران را راهنمایی میکنند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍