2777
2789
عنوان

هیچ وقت فکر نمیکردم منم ی روزی اینجا از شوهرم گله کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداکنه قبول کنه

با خوبی بگو

بگو استرس می گیرم میبینم یه وسیله داره تموم میشه

می خوام بهت بگم خودت یه راه حل بذاری جلو پام

همه ی حرفای دلت رو با خوبی بهش بگو

حالت گلایه نداشته باشه

بگو می دونم تو هم خسته ای و حق داری

ولی منم حق دارم

بله عزیزمبعضی وقتام خریدای یهویی وسط هفته پیش میاد

اره این کار رو بکن ،کمتر مجبور میشی بهش بگی خرید دارم یهویی کامل ،خرید کن، اصلا هم بابت رفتارش از خریدت صرف نظر نکن چون به مرور میشه عادت براش ،،بگو برا خونه لازم دارم میگی چی کار کنم همون کار رو میکنم 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
من واسه ی پبازم ازش تشکر میکنمهزاران بار واسه تک تک خریدا میگم ممنون دستت درد نکنهمن محبت زیادی کردم ...

یه کاغذ بزن روی یخچال هرچیزی که داشت تموم میشد بنویس روی کاغذ اینطور عادت می‌کنه قبل گفتن تو انجامش بده دیگه نگو چی بخره فقط بگو خودت چکش کن..

چقدر خوبسال بعد که ازدواج کردم میام پیشت بهم یاد بده🤣

😂

منم گند زیاد زدم

ولی الان فکر کنم تقریبا بدونم چی به چیه

البته شوهرم هم خیلی منو تحمل کرد،خودمم اخلاق گند زیاد داشتم😁

مثلا وسط خیابون می گفت گوشی فلان دختر رو ببین،شبیه گوشی خواهرمه،واویلا بود دیگه

می گفتم تو چرا داشتی اونو دید می زدی😁

الان پیش خودم می گم من چه غیر قابل تحمل بودم

منم همینجوری ام 🙂🙂🙂🙂🙂

به نظر من همه اول زندگی این مشکلات رو دارن

با احترام و حرف زدن همه چی درست میشه

نگه داشتن حرمت خودمون و خانواده هم هم خیلی مهمه

احترام به خانواده طرف هم واقعا مهمه که اونم به خاطر این موضوع حس بدی نداشته باشه

اسی به حرف اینا گوش نده اینا شوهرشون ادمن مردای مثل شوهر تو آدم بشو نیستند کم کم باید از همه چیزا بگذری از حاضری سر سفره تا لباس آنقدر منت میزارن که دیگه جنگیدن خسته میشی دیگه حالی برات نمی‌مونه ولی اونا از رو نمیره همچنان قوی پر قدرت گستاخ وظالم وتو تبدیل میشی به یه بدبخت دل شکسته عصبی الان این زوده بفهمی صبرکن ده سال دیگه میفهمی من چی میگم