2777
2789
درسته ولی چکاپ کامل بردم گفت خیلی کم رشدکرده بایدشربت فعلامصرف کنه

اها اگه کم رشد کرده شربت بده ولی بچه رو اذیت نکن چون ممکنه دراثر دادن شربتا اشتهای کاذب بگیره

دختر من قدش بلنده چون خودمون بلندیم 

اما دختر عموهاش ب وضوح ۱۰سانت بلندترن همسن دخترم هستن 

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
من پسرم تازه چهارسالش شده ۱۳ کیلوعه خیلی میترسم وزنش خیلی کمه هرچی شربت اشتها میدم تاثیری نداره

ببر  ازمایش خون و ادرار چکاپ کامل بشه براساس نتیجه ازمایش شربت بده همینجوری شربت نده عوارض داره

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژنتیک دارین؟هنوز صفحات رشدش بازه بفرستش ورزش بستکتبال والیبال باید کف پاهاش ضربه بخوره تا قد رشد کنه ...

ژنتیکی قدمون کوتاهه درسته ولی دکترش گفت قدش خیلی کمه فعلامیبرمش ژمیناستیک 2سانتم تواین ماه رشدکرده

اها اگه کم رشد کرده شربت بده ولی بچه رو اذیت نکن چون ممکنه دراثر دادن شربتا اشتهای کاذب بگیرهدختر من ...

نه اصلاقبلاخیلی دیرمیخوابیدوقتی میگم برای قدت خوبه زودمیخوابه غذااصلانمیخوردغذامیخوره 

ژنتیکی قدمون کوتاهه درسته ولی دکترش گفت قدش خیلی کمه فعلامیبرمش ژمیناستیک 2سانتم تواین ماه رشدکرده

خوبه والیبال وبسکتم خیلی خوبه میگم باید کف پاهاش ضربه بخوره  به مربی شون بگو  تمرینات افزایش قد کارکنه

خدایا شکرت

ژیمناستیک برای قد خوبه؟

ورزشای پرشی خوبه

بپر بپر ببرش زیااد

شبا ۱۰ بخوابه تو تاریکی

شیر و گوشت قرمز زیاد بخوره

نمیشه خیلی بچه ها رو مقایسه کردخیلی وقتا ژنتیکی هستنقبل دوره بلوغ اگر قدش خیلب کوتاه بود دکتر ببرس

میدونم عزیزدلم باهمسرم رفته بودم دکترقدماروببینه ولی گفت باتوجه آزمایش وقدش خیلی کوتاهه

ژیمناستیک برای قد خوبه؟ورزشای پرشی خوبهبپر بپر ببرش زیاادشبا ۱۰ بخوابه تو تاریکیشیر و گوشت قرمز زیاد ...

ژمناستیک منم شنیده بودم قدوکوتاه میکنه ولی ازمربی پرسیدم ازنت نگاه کردم ذیدم اشتباهه توی ژمناستیک حرکات کششی انجام میدن براش خوبه حرکات پرشی هم این ورزش زیادداره